Şimdi Ara

PS4'ten Hiç Haber Yok! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha Ps3 denen aletin tadına bakamadık ne ps4 ü yav vallaha param yok alamam :D
    saka bi tarafa bu aletten daha faydalanamadan ne ps4 ü arkadaslar etmeyin
  • PS2 bile hala PS3'ün gölgesinde olsa da, etkisini kaybetmemiş vaziyette bir konsol.

PS3'ün 2'ye göre daha üstün bir makine olduğunu düşünürsek, PS2'den daha da uzun süre etkinliğini koruyacaktır bence. Zaten şu an için hiçbir eksiği bulunmuyor, Killzone 2, Resistance 2 gibi çok iyi yapımlar geliyor, gelmeye de devam edecek.

Bence PS3'ün kafadan 3 senesi var, kolay kolay PS4'e gerek yok. Ha atıyorum PC çok ileri gider de grafiksel anlamda coşarsa, belki o zaman düşünebilirler.
  • Ps3 te kopya oyun oynanabilseydi acaba kaç kişi gidip te xbox alırdı.
  • yöneticilerden birisi şu ps4 konusunu yasaklı listeye eklesin lütfen artık.
    her hafta bir ps4 haberi! çıkacağında duyurur zaten sony kendi web sitesinde
  • PS4'den haber falan gelmez zaten. PC mi bu habire yenisi gelecek. Daha çok var
  • ben daha ps3 almadım ne ps4 ü
  • nedense hep ps3 bölümünde xbox 360 cıları görüyoz belki sony yeni makinaya ihtiyac bile duymayacak siz 2, yeni nesil xbox aldığınızda
  • ps ler 7 senede bir cıkar arklar ps1 ile ps2 arasında yaklasık 7 sene vardı aynı sekilde ps2 ilede ps3 arasındada ole tabi bu kesin bi olay degiil ama öle
  • topic'in açılmasını artık biraz saflığa veriyorum.çok zor birşey değil 5-6 dak verin araştırın nette playstation üretim yılları nasıl diye.

1994,2000 ve 2006 yıllarında playstation yenilenmiş.acaba ps4 ne zaman çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 20 Aralık 2008; 4:39:28 >
  • Sizde ne kadar çok meraklısınız ps4 e millet daha yeni yeni alıyor ps3 ps4 diyorsunuz hemen
  • Al işte kolpa bi haber daha.. Adamın tabi haberi olmaz daha PS3 çıkalı 2 yıl oldu, PS4 e ne hacet. Bu arada "xboy"lar da fırsatı hemen değerlendirmiş.. Ne zevk alırsınız şu konsola saldırmaktan anlamamki?
  • Rutine bağlanmış PS4 haberlerinden biri daha. Geçenlerde ben tespitimi yapmıştım aynen devam :)
  • Ps2 2000 de çıktı ps3 2006 da.

Arada 6 senelik bi fark var.

Ps4 ise tahmini olarak 2012-2013 gibi piyasa olur. Haberleri de 2010 da gelmeye başlar.
  • boş bir haber,geçiniz
  • bırakın bizim ps3 ün keyfini çıkaramadığımızı sony bile daha ps3 den istediği gelire ulaşmamıştır. Ps4 çıkartıp ps3 ü ucuzlatmak gibi bir niyetleri olamaz herhalde. Ayrıca ps3 oyunları kendini yeni yeni bulmaya başladı tam kapasite kullanılmadan sony gibi bir kurum yenisini çıkartmaz merak etmeyin..
    Bakınız: PS2 ile PS3 arasındaki süre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.