Şimdi Ara

PS4'ten Hiç Haber Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SCEE başkanı David Reeves, Hollanda'ya ait RTL televizyon kanalına verdiği demeçte, PlayStation 4 hakkında herhangi bir bilgisinin olmadığını belirtti. Yaptığı açıklamada Reeves: "Ben kesinlikle bu konu hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim, Sony'nin şimdilik öyle bir düşüncesi de yok zaten, şu anda daha önceden belirlenen ürünlerin geliştirilmesi için uğraşılıyor." dedi.
    Merlinin Kazanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 17 Aralık 2008; 12:57:32 >

• Olmasın zaten Ps3'e gereken yapılsın tam performans alınsın ps4 birkaç yıl sonrasına kalsın
  • sony altın yumurtlayan tavuğu kesmeyecek herhalde, 2 yıl sonra ps4 de yapılması planlanan özellikler ortaya çıkacaktır
  • ne ps4 takipçisi insan var yahu.
    daha verdiğimiz paraı çıkaramadık ps3' ten ne ps4 ü! çıkarmasınla 5 -10 sene
  • quote:

Orjinalden alıntı: space_frog

ne ps4 takipçisi insan var yahu.
    daha verdiğimiz paraı çıkaramadık ps3' ten ne ps4 ü! çıkarmasınla 5 -10 sene

+1
  • 2011 den once cikacagini sanmam
  • Daha millet ps3ü doyasıya oynamadan 4ünü kimse düşünmez.
    4 çıkarsa 3 ucuzlar diye düşünenler var heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PS3'ü halen tam gücünü göremedik ps4 konu oluyo yakında ps5 de konu olur
  • Yaww bu ne acelecilik anlamıyorum.Bi oynayın ps3 ü sıkılın 2012 de inşallah o da olur.
    Sony heralde ps4 ün arge sini yapıyoruz diye söylemez.Yani bak microsoft ben ps4 yapıyorum sen de başka konsollar yap demez.Bu mantığa uymaz bir kere.
  • Başlatmayın şimdi Ps4'den;Ps3 neyinize yetmiyor sıkıntılı yaratıklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: M60!

Başlatmayın şimdi Ps4'den;Ps3 neyinize yetmiyor sıkıntılı yaratıklar

+ 1000

Sanki PS3'ü yedik bitirdikde yenisini bekliyoruz
  • 1. sayfada ps4 haberi olmadan olmaz.
  • ps3 yeni xbox la kaç sene başedebilicekki çıkartırlar merak etmeyin siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

ps3 yeni xbox la kaç sene başedebilicekki çıkartırlar merak etmeyin siz

microsoft daha 3kya çözüm bulamıyor;bir de yeni konsol mu çıkartacak??Şakacı seni
  • Senin canını çok yakmış sanırın microsoft adını duyunca kuduruyorsun Neyse bulur o merak etme 2010 da görüşürüz cell mi yaman microsoft mu yaman
  • quote:

quote:

microsoft daha 3kya çözüm bulamıyor;bir de yeni konsol mu çıkartacak??Şakacı seni

3K'yı takan yok, satış rakamları konuşuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

quote:

3K'yı takan yok, satış rakamları konuşuyor.

Ama abisi deme böle kıskanıyoruz biz ps ciler olarak sizi

• ps4 ile konuştum, haberler iyi.
  • Ben iki konsolada sahibim, PS, Xbox diye ayrımım yok.

Ama Xboxdan çok daha fazla zevk aldığımı söylemeliyim, exclusiveler dışında PS3'e para harcamam.

Satış rakamlarında 360 hep önde, mutlaka Microsoft'tan sonraki nesile yeni bir konsol gelecektir.
  • quote:

Senin canını çok yakmış sanırın microsoft adını duyunca kuduruyorsun Neyse bulur o merak etme 2010 da görüşürüz cell mi yaman microsoft mu yaman

Evet o işe yaramaz makinelerden 2'si de elimde patladı. Ps3 kalitesi dururken senin gibi fason ürünlere para bayılamam sorry. 2010'da biz dehşet oyunlarla takılırken, sen artık 3k ile mi uğraşırsın yeni makine almaya mı kasarsın artık seçim senin. Cell bu boru değil

Miex sende mi ayrım yok?Tanımasam inanacağım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.