Şimdi Ara

Ps4 tuhaf sorun :) (Edit: tuaf yazılınca ne olduğunu anlamayan arkadaşlar için düzeltme.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ps4 ü diğer hizmetlerle ilişkilendir dedim :) neyse tüm hizmetler ok. sorun yok Yalnız facebook ilişkilndirmeye çalışınca işkillendi herhalde. :)

Sunucu ile bağlantıda sorun oluştu ... diyip duruyor diğer hizmetlerle de sorun yok.. dedim belki şifreyi yanlış yazıyoruzdur. Salla bi şifre yazdım şifreniz geçerli değildir diyor bu seferde :) doğru yazınca bağlantı kurmuyor.

Bilgisi olan varsa sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut79 -- 5 Ağustos 2015; 10:10:55 >

• TUAF ne demek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlük anlamı acayip anlaşılmaz :)

• tuhaf olmasın o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbulut79

Sözlük anlamı acayip anlaşılmaz :)

Hangi sözlükmüş o?

• gerçekten tuafmış

• Bilgisi olan yok herhalde teşekkürler :)

:) Herkezde Türk dil kurumundan mezun olmuş mübarek :) yanlış harf yazmayada gelmiyor.

Noktalama veya imla hataları varsa sorry :)
  • Öncelikle türkçeyi düzgün kullanırsan cok daha iyi olur.

Facebook hesabından onay vermemiş olabilirsin o yüzden baglantı kurulamıyordur.

• Bire harf için bu kadar takılıcağınızı bilseydim :) Bu konuyu açana kadar ellerim kırılaydı keşke :D 1000 lerce msj. yazmışsınız :) hiç biriniz bir harfi bi noktalamadan yazdı herhalde ...

Eskilerden kalma yazmış olduğuınuz 3-5 mesajlarınıza baktım . Ve üstüne bu yazdığınız yorumlara baktım gülme tuttu.

Gerekli gereksiz cvp. verenlere teşekkürler.

Hayırlı günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.