Şimdi Ara

Ps4 tüplüde çalışırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tüplü tv ye ps4 bağlanırmı bağlanırsa gerekli aparatın adı ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizel lazım

HDMI girişi lazım ps4 için
  • Benzinli ya da tuplu fark etmez kardesimmm, devammmmmm

• TÜPLÜ az masrafli daha iyi olur.
    HDMİ to SCART çeviri yazarsan cikar.

Bu konuyu da gördük ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakdemirkaya

Arkadaşlar tüplü tv ye ps4 bağlanırmı bağlanırsa gerekli aparatın adı ne

ps4'ün varmı bilmiyorum ama eğer yoksa ve alacaksan diye yazıyorum. eğer geçici süreliğine lazımsa arkadaşın dediği gibi hdmi to scart çevirici alabilirsin. hatta ikinci elde birsi satıyordu. konsol aksesuarları bölümünde görmüştüm (adamı tanımıyorum). ama eğer sürekli kullanım için alyorsan ps4 alma ps3 filan al çünkü ps4 tüplü televizyonda grafik olarak ps3 ten fazlasını veremez. hatta ps3 üde tam performansında çalıştıramassın. ben ps3'ümü aldığımda ilk 5-10 gün yeni tv seçmeye çalıştığımdan tv alamamıştım ve tüplü tv de kullandım full hd tv ile tüplü tv arasında devasa bir fark vardı. ps4'te de o görüntünün aynısını verir ve ps4'ün senin için bir artısı olmaz eksisi olur. ps4 oyun fiyatları epey pahalı ps3'ünki ise ucuz. eğer ps4'ün yoksa ve tüplü tv de kullanacaksan. ps4 alma ps3 al. ama ps3 ün de yarı performansını bile vermez tüplü tv. ama ilerde tv alacam şimdilik idare etmem lazım diyorsan alabilirsin tabi.bana sorarsan bu aletler iyi bir tv monitör olmadan anlamını8 kaybediyor. ben tv de kullanıyorum ama bir şehir dışına gittiğimde 24 inch monitörümü götürmüştüm ve full hd oyun keyfini yaşamıştım monitör 550 liraya almıştım böyle bir çözüm üretebilirsin kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 7 Haziran 2015; 2:40:45 >

• Ps4 üm var geçici bir süreliğine tüplüde kullanıcam

• Tüplüde iyi olmaz keşke led tv aldığında alsaydın ps4 ü.

• Çeviriciye vereceğin paraya yazık bence ayrıca oynamak hiçte zevkli olmayacaktır. Yazıların çoğunuda okuyamayacaksın.
  • HDMI girişli dahili hoparlörlü ucuz yollu ikinci el bir monitör alsan daha mantıklı. Çeviricilerin fiyatları dudak uçuklatıyor.
  • Tüplüde hiç oynama daha iyi
  • Tüplüde oynama hayata küsersin.

• Hocam 400-500tl civarında hdmi girişli bir monitör alın ve keyfinize bakın.
  • hocam monitör alırsanız diye söylüyorum. bu monitörlerdeki dahili hoparlörler epey dandik oluyor. ses kalitesi baya kötü rahatsız olur hoparlörlerinle kullanmak istesin. hoparlörde ise kullanmak baya sorunlu burada konusu varhttp://forum.donanimhaber.com/m_99776356/tm.htm. benim monitörümde hoparlör girişi vardı. oraya takıp rahatlıkla ses alıyordum eğer hdmi monitör alacak olursan bu olaya dikkat et. monitörde hoparlör girişi olsun. hadi sağlıcakla kal.
  • Oynanabildiğini duymuştum ama PS4'ünün olduğunu unutabilirsin tüplüde
  • Tüplüde oynarsan kör olursun.
  • Calismaz deneme

• tüp ps4 ü çekmez.
  • şöyle 16:9 sony wega da öyle güzel oynanır ki, alette öyle bir görüntü var ki, plazma bile yetişemiyor.
  • Tüplüde atari dışında hiç bisey oynanmaz

• PS4 alma sen, düzgün bir ekranla PS3 al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.