Şimdi Ara

Ps4'ümün Bluray'inden Çıkan Acayip Ses (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EXios6

CD okuma sesi hocam normal bir ses birde açarken ses geliyo kapatırken hatta kapandıktan bir süre sonra soğuduğunda da ses geliyo. Bunlara çok takılmayın içiniz rahat olsun hocam eğer cd'yi okumazsa vs.. servis yolu görünür.

Hocam 3 tane konsolda denedim arkadaşlarımın ve kendi eski konsolumda böyle birşey yoktu herkes blurayde arıza var diyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal, cihazi bosuna servise verme.
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    Ozaman hocam videodan ötürü sesi tam net duyamıyoruzdur yani yakından dinlemek farklı bir sonuç verebilir. Tabi ki böyle bir sorun varsa servis ile görüşün en iyisi.
  • Benimkinde dıt dıt ses gelmiyo ama o vicöyyyyy diye ses varbence nırmal

• bende de var gayet normal takma kafana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Benimkinde dıt dıt ses gelmiyo ama o vicöyyyyy diye ses varbence nırmal

Dıdı diye ötüyor normal değil hocam faks makinesi gibi nedir bu şimdi gidiyorum medi markt'e

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Orijinalden alıntı: Python

O ötme olayi bilgisayarda olan sürücülerde de oluyor zamaninda merak edip dvd-rw açip bakmistim,olay su diski takinca önce lens lazeri ile disk varmi yokmu bosa mi aldim diye bir kontrol ediyor,sonra ana motoru diski döndürüyor,diskteki veriyide lazer lensi tekrar okuyor,lens ileri geri oynuyor,asagi yukarida oynayabiliyor o ses onun sesi yani 2. videoya gelirsek ps4 zaten dümdüz masada dahi düz durmuyor,hani bir yamukluk var,oynuyor haliyle içindeki fani belli bir devirde dönüyor,titresim mutlaka oluyor,zangirti ugultu gibi olan seyde bundandir,tavsiyem bukadar takmayin,bende issizken takiyordum kafayi açiyor motoru yakarsiniz mazallah,normal seyrinde görünüyor dedigim gibi çokta kafaya takiyorsaniz birdaha garantiye verin gitsin.

Hocam ilk aldy?ym makinede böyle bir?ey olmady?y için bunda kadama taktym mecbur ilk defa görüyorum böyle bir ?eyi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: ysn61

quote:

Orijinalden alinti: Python

O ötme olayi bilgisayarda olan sürücülerde de oluyor zamaninda merak edip dvd-rw açip bakmistim,olay su diski takinca önce lens lazeri ile disk varmi yokmu bosa mi aldim diye bir kontrol ediyor,sonra ana motoru diski döndürüyor,diskteki veriyide lazer lensi tekrar okuyor,lens ileri geri oynuyor,asagi yukarida oynayabiliyor o ses onun sesi yani 2. videoya gelirsek ps4 zaten dümdüz masada dahi düz durmuyor,hani bir yamukluk var,oynuyor haliyle içindeki fani belli bir devirde dönüyor,titresim mutlaka oluyor,zangirti ugultu gibi olan seyde bundandir,tavsiyem bukadar takmayin,bende issizken takiyordum kafayi açiyor motoru yakarsiniz mazallah,normal seyrinde görünüyor dedigim gibi çokta kafaya takiyorsaniz birdaha garantiye verin gitsin.

Hocam ilk aldy?ym makinede böyle bir?ey olmady?y için bunda kadama taktym mecbur ilk defa görüyorum böyle bir ?eyi.

Videoda bu fark pek yansimamys ozaman,eger dediginiz gibi ses rahatsyz ediyorsa vakit kaybetmeyin derim,ayipli mal statüsünde görülüyor,biraz sesinizi cikartin gerekirse hakkinizi arayin derim,yenisiyle sifir acilmamis kutusuyla degisene kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Python

Videoda bu fark pek yansimamys ozaman,eger dediginiz gibi ses rahatsyz ediyorsa vakit kaybetmeyin derim,ayipli mal statüsünde görülüyor,biraz sesinizi cikartin gerekirse hakkinizi arayin derim,yenisiyle sifir acilmamis kutusuyla degisene kadar.

Servise gönderildi tekrardan.

• ysn61 kullanıcısına yanıt
    Sizin basiniza iki defa geldi diye soruyorum servise gonderdiginiz cihaz kac gun sonra tekrar elinizde oluyor yada gelismeleri haber veriyorlarmi servis ?
    ya videodan biz tam duyamadik belki ama bisey yok gibiydi yinede gecmis olsun hocam en kisa zamanda umarim daha duzgun bir makineyle yillarca oynarsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Sizin basiniza iki defa geldi diye soruyorum servise gonderdiginiz cihaz kac gun sonra tekrar elinizde oluyor yada gelismeleri haber veriyorlarmi servis ?
    ya videodan biz tam duyamadik belki ama bisey yok gibiydi yinede gecmis olsun hocam en kisa zamanda umarim daha duzgun bir makineyle yillarca oynarsiniz.

Sessiz bi ortamda dinleyin hocam tam cd'yi taktığımda çıkıyor ses ve çıkarırken.10 gün gibi bi sürede geliyor hangi servise verdiklerini bilnedikleri için servisle görüşemiyorum.Geldiğinde gitmiştim yaklaşık 10 günde geliyor.

• ne servisi yahu bütün playstationlarda çıkıyor o ses zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

ne servisi yahu bütün playstationlarda çıkıyor o ses zaten

Hocam doğru dinlediğinize eminmisiniz o normal cd okuma sesini demiyorum cd takarken faks sesi gibi ses geliyor ve çıkarırken önceki konsolumda böyle birşey yoktu.

• Yasin kardeşim öncelikle geçmiş olsun sende benim gibi 2'de 2 yaptın maalesef. Sende ki sorun çok büyük gibi değil ama ilerde büyüyebilirdi en iyisini yaptın nitekim benim ps4 6 gün boyunca düzgün çalışırken 6. Günde diski almamaya başladı, araştırdım yaygın genel bi sorunmuş. Belki seninki de böyle olabilirdi.
    http://youtu.be/8BgnxOqSZkA

• quote:

Orijinalden alıntı: karga21

Yasin kardeşim öncelikle geçmiş olsun sende benim gibi 2'de 2 yaptın maalesef. Sende ki sorun çok büyük gibi değil ama ilerde büyüyebilirdi en iyisini yaptın nitekim benim ps4 6 gün boyunca düzgün çalışırken 6. Günde diski almamaya başladı, araştırdım yaygın genel bi sorunmuş. Belki seninki de böyle olabilirdi.

Aynen öyle hocam vallahi teknolojik aletlerde hiç şansım yoktur bi ps3'de çok şanslıydım 5 yıldır taş gibi alet maşallah.Bide Amerika'dan almayı düşünüyordum iyiki almamışım baksanıza 2 alette sorunlu çıktı:)

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

ne servisi yahu bütün playstationlarda çıkıyor o ses zaten
    quote:

Orijinalden alinti: defected

ne servisi yahu bütün playstationlarda çikiyor o ses zaten

Bu video'yu izleyebilirsiniz hocam yabancy biri çekmi? ayny ses bendede varhttp://www.youtube.com/watch?v=luxqxD34DX4 videonun en ba?ynda çykyyor dikkatli dinlerseniz duyarsynyz dy dyn dy dy dyn diye ötüyor.

• quote:

quote:

Yasin kardeşim öncelikle geçmiş olsun sende benim gibi 2'de 2 yaptın maalesef. Sende ki sorun çok büyük gibi değil ama ilerde büyüyebilirdi en iyisini yaptın nitekim benim ps4 6 gün boyunca düzgün çalışırken 6. Günde diski almamaya başladı, araştırdım yaygın genel bi sorunmuş. Belki seninki de böyle olabilirdi.

Aynen öyle hocam vallahi teknolojik aletlerde hiç şansım yoktur bi ps3'de çok şanslıydım 5 yıldır taş gibi alet maşallah.Bide Amerika'dan almayı düşünüyordum iyiki almamışım baksanıza 2 alette sorunlu çıktı:)

Aynen vallahi kardeşim benimde ps3 3 sene taş gibiydi bu PS4ü anlayamadım çok kırılgan sanki hemen bozulacak gibi geliyor artık fobi oluştu. 2 defa üst üste %4'lük kısıma düştük orasıda ayrı bi muamma

• quote:

quote:

quote:

Aynen vallahi kardeşim benimde ps3 3 sene taş gibiydi bu PS4ü anlayamadım çok kırılgan sanki hemen bozulacak gibi geliyor artık fobi oluştu. 2 defa üst üste %4'lük kısıma düştük orasıda ayrı bi muamma

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: karga21

quote:

quote:

Orijinalden alinti: karga21

Yasin kardesim öncelikle geçmis olsun sende benim gibi 2'de 2 yaptin maalesef. Sende ki sorun çok büyük gibi degil ama ilerde büyüyebilirdi en iyisini yaptin nitekim benim ps4 6 gün boyunca düzgün çalisirken 6. Günde diski almamaya basladi, arastirdim yaygin genel bi sorunmus. Belki seninki de böyle olabilirdi.

Aynen öyle hocam vallahi teknolojik aletlerde hiç sansim yoktur bi ps3'de çok sansliydim 5 yildir tas gibi alet masallah.Bide Amerika'dan almayi düsünüyordum iyiki almamisim baksaniza 2 alette sorunlu çikti:)

Aynen vallahi kardesim benimde ps3 3 sene tas gibiydi bu PS4ü anlayamadim çok kirilgan sanki hemen bozulacak gibi geliyor artik fobi olustu. 2 defa üst üste %4'lük kisima düstük orasida ayri bi muamma

Aynen vallahi sony diyordu %4'lük oranda sorun var hepsi bize denk geldi sanki anlam veremiyorum :D Bu sefer dik stand alycam geldi?inde öyle kullanycam hep hayal kuruyorum ta? gibi makine ama gene pert Yyiki yurt dy?yndan almadym yoksa elimde kalycakty cihaz

• Yahu bu yazylarym neden ?'li ?ekilde çykyyor forum kafayy yedi gene.
  • Birde injustice indirmi?tim 20 gb'y inmi?ti bo?una akk girdi iyimi Ac oynuyodum ne güzel çok be?enmi?tim
  • Aynen yazılarda sıkıntı var hocam(benimkinde var mı?). Akk kaç sizin? 20 Gb inmişse kötü olmuş hocam yeni PSN'de indirme hakkı 2 mi peki? Makine taş gibi ama bizde şans yok felak nas ezberliyecem birazdan

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.