Şimdi Ara

Ps4'ümün Bluray'inden Çıkan Acayip Ses (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karga21

Aynen yazılarda sıkıntı var hocam(benimkinde var mı?). Akk kaç sizin? 20 Gb inmişse kötü olmuş hocam yeni PSN'de indirme hakkı 2 mi peki? Makine taş gibi ama bizde şans yok felak nas ezberliyecem birazdan

Sizde gözükmüyor ? bende oluyor nedense bir kaç gündür forumda herkesde görüyorum Duada etsem aynı şans hocam fark etmiyor ne alırsam alayım ilk bozuk 50 gb akk vardı zaten akk dolmuştu fakat şuan internet pert 1 mb oldu resmen sayfa açamıyorum.Galiba öyle 2 hala indirme hakkı.Sizin makine ne oldu geldimi ne olmuştu sizin alete :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Orijinalden alıntı: karga21

Aynen yazılarda sıkıntı var hocam(benimkinde var mı?). Akk kaç sizin? 20 Gb inmişse kötü olmuş hocam yeni PSN'de indirme hakkı 2 mi peki? Makine taş gibi ama bizde şans yok felak nas ezberliyecem birazdan

Sizde gözükmüyor ? bende oluyor nedense bir kaç gündür forumda herkesde görüyorum Duada etsem aynı şans hocam fark etmiyor ne alırsam alayım ilk bozuk 50 gb akk vardı zaten akk dolmuştu fakat şuan internet pert 1 mb oldu resmen sayfa açamıyorum.Galiba öyle 2 hala indirme hakkı.Sizin makine ne oldu geldimi ne olmuştu sizin alete :D

Benimki de link attığım video'daki gibi disk sorunu çıktı işte Kz'yi taktım hart hurt sesler geldi vermedi cd'yi dışarı zor çıkarttım daha da almadı içeriye. fazla çizik yok Kz'de oyuna bişey olmamıştır inşallah. Bende perşembe geri yolladım Gold'a işte bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karga21 -- 20 Nisan 2014; 15:29:23 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.