Şimdi Ara

Ps4'ümün Bluray'inden Çıkan Acayip Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
7.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk ps4'ümde sorunlar vardı servise vermiştim şimdi yeni alet geldi bluray disc takarken değişik sesler çıkarıyor videoya aldım bakarmısınızhttp://www.youtube.com/watch?v=oKAk6fWZN1A&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal blueray cdi okuma sesi sorun yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: F@T@H

Normal blueray cdi okuma sesi sorun yok gibi

Hocam birşey ötüyor cd'yi takarken.

• Hic bir sorun yok normal cd okuyor bendede ve diger arkadaslarimizdada oyle hatta ilk aldigimda ben sormystum normalmi diye saolsun arkadaslar guzel aciklama yaptilar yuklu olmayan bir kismini okuyor sonra duruyor zaten cunku diger kismi yuklu olan kisim olsudugundan dolayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Hic bir sorun yok normal cd okuyor bendede ve diger arkadaslarimizdada oyle hatta ilk aldigimda ben sormystum normalmi diye saolsun arkadaslar guzel aciklama yaptilar yuklu olmayan bir kismini okuyor sonra duruyor zaten cunku diger kismi yuklu olan kisim olsudugundan dolayi.

Yyide önceki cihazymda yoktu böyle bir?ey internette baktym kimsede yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozaman hata ise sorun ise bendede var ama degil gibi geldi cd okuma sesinden baska bisey duymadim ve kasimdan beri kullaniyorum ps4

• Buda çıkan fan sesihttp://www.youtube.com/watch?v=hNZBYYLVDus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5'ten Gelen Garip Ses
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun assasins credmi hocam yani son videoda icinde oyun varmi eger ac4 ise bende anlamadim onda yuklencek boyut cok sanirim biraz sesliydi daha sonra yuklemeler bitonce normale donuyor ps4 fani diger oyunlarda bu olmamisti mesela okuma sesi geliyordu ama yogun fan sesi yoktu bende

• O ötme olayi bilgisayarda olan sürücülerde de oluyor zamaninda merak edip dvd-rw açip bakmistim,olay su diski takinca önce lens lazeri ile disk varmi yokmu bosa mi aldim diye bir kontrol ediyor,sonra ana motoru diski döndürüyor,diskteki veriyide lazer lensi tekrar okuyor,lens ileri geri oynuyor,asagi yukarida oynayabiliyor o ses onun sesi yani 2. videoya gelirsek ps4 zaten dümdüz masada dahi düz durmuyor,hani bir yamukluk var,oynuyor haliyle içindeki fani belli bir devirde dönüyor,titresim mutlaka oluyor,zangirti ugultu gibi olan seyde bundandir,tavsiyem bukadar takmayin,bende issizken takiyordum kafayi açiyor motoru yakarsiniz mazallah,normal seyrinde görünüyor dedigim gibi çokta kafaya takiyorsaniz birdaha garantiye verin gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 19 Nisan 2014; 23:05:56 >

• Hocam bence böyle sorunları çok kafaya takma tabikide cd yi okurken ses olacak bu senin için çok sıkıntıysa oyunlarını dijital olarak alabilirsin
    Edit:Videoyu izledim sendeki sorun farklıymış hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_Faruk. -- 19 Nisan 2014; 23:06:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

Hocam bence böyle sorunları çok kafaya takma tabikide cd yi okurken ses olacak bu senin için çok sıkıntıysa oyunlarını dijital olarak alabilirsin

Kafaya takylmyyacak birley de?il hocam ilk aldy?ym cihazda böyle bir?ey olsa neyse diyicemde blurayde bi sykynty var bunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Hocam bence böyle sorunları çok kafaya takma tabikide cd yi okurken ses olacak bu senin için çok sıkıntıysa oyunlarını dijital olarak alabilirsin

Kafaya takylmyyacak birley de?il hocam ilk aldy?ym cihazda böyle bir?ey olsa neyse diyicemde blurayde bi sykynty var bunda.

Hocam ben basit cdden gelen ses sandym videoyu izleyince yazyyy editledim zaten birde ba?ka bir oyunun varsa onla dene istersen belkide cdden kaynaklanan bir sorundur. Tekrar geçmi? olsun

• Hocam zaten ilk aldiginiz cihaz sorunluydu ki degistirdin cihazi hatta bu normal bir cihaz bence hepimizin makineleri bu durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Hocam zaten ilk aldiginiz cihaz sorunluydu ki degistirdin cihazi hatta bu normal bir cihaz bence hepimizin makineleri bu durumu

Hocam dikkatli bir ?ekilde dinleyin eminmisimiz duymady?ynyza herkes duydu sorunlu dedi bir tek siz normal diyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben basit cdden gelen ses sandym videoyu izleyince yazyyy editledim zaten birde ba?ka bir oyunun varsa onla dene istersen belkide cdden kaynaklanan bir sorundur. Tekrar geçmi? olsun

infamous var onlada denedim ayny ses gene var hocam bir?ey ötüyor sanki içinde..

• quote:

quote:

quote:

quote:

infamous var onlada denedim ayny ses gene var hocam bir?ey ötüyor sanki içinde..

O zaman servise vermekte fayda var hocam birde bu sorun oyun içindede oluyormu yoksa sadece cdyi takyncamy oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Python

O ötme olayi bilgisayarda olan sürücülerde de oluyor zamaninda merak edip dvd-rw açip bakmistim,olay su diski takinca önce lens lazeri ile disk varmi yokmu bosa mi aldim diye bir kontrol ediyor,sonra ana motoru diski döndürüyor,diskteki veriyide lazer lensi tekrar okuyor,lens ileri geri oynuyor,asagi yukarida oynayabiliyor o ses onun sesi yani 2. videoya gelirsek ps4 zaten dümdüz masada dahi düz durmuyor,hani bir yamukluk var,oynuyor haliyle içindeki fani belli bir devirde dönüyor,titresim mutlaka oluyor,zangirti ugultu gibi olan seyde bundandir,tavsiyem bukadar takmayin,bende issizken takiyordum kafayi açiyor motoru yakarsiniz mazallah,normal seyrinde görünüyor dedigim gibi çokta kafaya takiyorsaniz birdaha garantiye verin gitsin.

Hocam ilk aldy?ym makinede böyle bir?ey olmady?y için bunda kadama taktym mecbur ilk defa görüyorum böyle bir ?eyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman servise vermekte fayda var hocam birde bu sorun oyun içindede oluyormu yoksa sadece cdyi takyncamy oluyor ?

Sadece cd'yi takarken ve çykaryrken oluyor ve çok sesli okuyor cd'yi makine.

• Yahu yok birşey normal o ses ilk cd okuma sesi normal yani gürültülü ses gelenler gibi sorunlu değil ilk cdi takılıncs okurken olur sonra zaten normale dönüyodur evham yapmaya gerek yok

• CD okuma sesi hocam normal bir ses birde açarken ses geliyo kapatırken hatta kapandıktan bir süre sonra soğuduğunda da ses geliyo. Bunlara çok takılmayın içiniz rahat olsun hocam eğer cd'yi okumazsa vs.. servis yolu görünür.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.