Şimdi Ara

Harddisk ten çit diye ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lptopumda 1 TB'lik 5400 rpm ilk harddisk takılı bir şeyler yüklerken çıt çıt diye ses geliyor normalde yok HDDTune programi ile harddiski tarattim herhangi bir sorun bulmadı sizce neden olabilir ne gibi bir işlem yapmam gerekli? Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sizce verileri yedeklesem mi?

• Belli olmaz ama o sesler genelde kafa atma ihtimali olduğunu gösterir verilerinizi yedekleyin ve o harddiske çokta guvenmeyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Peki hangi durumlarda bu ses duyulur çok nadir denk geldim

• Sorunu net anlamam için program tavsiye edebilirmisiniz en azından kontrol etmiş olurum

• Kafa atması demek o harddiskin kullanim dışı kalması ve içindekilere ulasilamamasi demektir.igne ve plaka arasındaki mekanik sorun oldugundan program vs ile anlamak pek mümkün olmaz birgün disk hata verip devamlı tık tık diye ses geldiğinde anlayabilirsiniz. Yanliz harddiskten gelen her ses bunu gostermez belki uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız ben tedbir alın anlamında soyledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim laptopumda ilki ssd 120 gblik ikincisi 1 TB'lik şeklinde iki harddisk kullanıyorum dediğiniz gibi yedeklerim sanırım bir yerde sorun oluyor sürekli ses gelmiyor bir şey yüklerken vs oyun vb durumlarda ses olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5'ten Gelen Garip Ses
    12 ay önce açıldı
    PC de ses çıkmıyor...Ses sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.