Şimdi Ara

Ps4 ün Oyun oynarken kendini otomatik Dinlenme moduna atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, playstation4 ümde son 3 aydır oyun esnasında birden bire Dinlenme moduna çekiyor cihaz kendini.Servis e götürdüğümde doğal olarak onlar kendileri denemiş herhangi bir kapanma olmamış sonra demişler ki her ihtimale karşı biz yazılımı sıfırdan yükleyelim öyle yapıp tekrardan test etmişler bir sıkıntı olmamış.Eve tekrardan getirdiğimde örneğin bir iki maç yaptıktan sonra kapatmaya başlıyor gene (Dinlenme moduna alarak). Böyle bir sorun ile karşılaşan varmı?.Eğer var ise tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.Ben ise artık evdeki volt-akım olayından şüphelenmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jokey34 -- 24 Mayıs 2015; 10:31:56 >

• Hocam fazla ısındığından makine kendini kapatıyor olmasın ? Makinenin etrafı açıkmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazi ups ile kullanin bir de, sorun bence de sizin elektrikten kaynaklanan bir sorun gibi.

• Akımla ilgilidir veya makina etrafı hava almıyor olabilir, havalar da ısındı zaten dikkatli olun bence
  • Isınmadan kaynaklı bir durumda cihaz kırmızı ışık veriyor bildiğim. Eğer yoksa böyle bir şey sorun başka demek ki.

• Merhaba arkadaşlar yazdığınız cevaplar için teşekkür ederim tekrardan.Gün itibari ile sorun çözülmüştür.daha öncede yazdığım gibi elektrik ten kaynaklanmış ve cihaz kendini o yüzden koruma olması açısından dinlenme moduna alıyor.ben çoğaltıcıyla yani doğal olarak üçlü priz ile kullanıyordum odada tek priz olduğundan tv yi ps birde laptop takıyordum.Dün ise forum a başlık açtıktan sonra odadaki prize sadece ps4 ü uzun bir uzatma kablosu ile oda dışındaki prizden alarak tv yi çalıştırdım.Altı saat hiç kapatmadan denedim bir sıkıntı olmadı.Diyeceğim o ki böyle bir sorun ile karşılacak olursa bu şekildede denemesini tavsiye ederim,Sonradan da bir elektrikçiye danışsın derim(ben gidip sorucağım) ve d3vstator arkadaşımız yazdığı gibi elektrik kesintilerine ve akım kontrolü amaçlı playstation4 ler için UPS şart gibi sanki alınması gerekli.
  • Konusu açılmışken sorayım dedim. Ben de UPS almayı düşünüyorum. Ama alağım UPS'i sadece PS4 e bağlayacağım. Yani elektrik filan gittiğinde TV vs kapansın umrumda değil. Zaten DS4 üzerinden konsolu kapatmak için gerekli adımlar ezberinde herkesin. En kötü ihtimal kendi üzerinden kapatılır.

Sizce kaç Watt lık UPS gerekli sadece konsol için? Elektrik gittiğinde 5 dakika götürsün idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 25 Mayıs 2015; 11:26:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.