@ cryptdlg merakla bekliyoruz kardesim super bilgiler. PS4 un cikis tarihini tartismaktansa tekni detaylar uzerinde konusmak daha guzel.
quote:
Orijinalden alıntı: xamaximax
2012 e3 de cihaz görücüye cıkar 2012 sonlarına dosru piyasaya cıkar bence ps1 1994 ps2 2000 ps3 2006 ps4 2012 ps5 2018 ps6 2024 . . . diye gider artık
Turkce menu olurmu acaba bu sefer
quote:
Orijinalden alıntı: serhatsb
Cell işlemci türkçe menüyü kaldırmıyor.Artık yeni nesil cell'de türkçeyi rahatlıkla kaldırır..
@ SONY_55 bu yeni nesilde Turkce menu olmasi cok iyi olurdu gercekten. insallah.
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
quote:
Orijinalden alıntı: serhatsb
Cell işlemci türkçe menüyü kaldırmıyor.Artık yeni nesil cell'de türkçeyi rahatlıkla kaldırır..
kapasite meselesi diyorsun
Hehe yine süper olacak über olacak aşmış olacak muhabbetleri gidiyor.
Ben artık o tuzağa düşmüyorum, çıkmadan hiçbir şey demiyorum. PS3 ile ters köşe olduk zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Ben artık o tuzağa düşmüyorum, çıkmadan hiçbir şey demiyorum. PS3 ile ters köşe olduk zaten.
Şimdi gelip birisi Sony PS3 ile tüm rakiplerini ezdi geçti etrafta konsol bırakmadı ex leri ve efsanevi cell işlemcisi ile yeni bir çağ açtı diyecek...
yuh ne alaka 2013 veya 14 den once PS4 beklemek yanlis olur.
ps4 ü bilemiyorum ama çok büyük ihtimal microsoft next gen konsolunu AMD ATI şeklinde çıkaracak. bir çeşit fusion platformu yani işlemci ve ekran kartı tek bir yerde birleşik olacak. ps4 te böyle ir şey olamasa bile bence intel nvidia olsun. işler pc kapışmalarına benzer artık
Bence 2018'de çıkar ancak... Daha erken mümkün değil çıkması....
2050
quote:
Orijinalden alıntı: mehme@
Bence 2018'de çıkar ancak... Daha erken mümkün değil çıkması....
EKRAN KARTLARINDA DÜNYADA HİÇ BİR GELİŞME OLMADIĞI İÇİN ÇIKMAZ Bİ
10 SENE
Daha yeni yeni ps3 ün tam performans ile oynatacağı oyunlar çıkıyor .. 3D desteği sağlanıyor yeni yeni programlar korsan önlemeleri çıkıyor ps3.. daha yeni yeni korsan muhabbeti dönüyor bence korsan olarak oynayan az kişi var ama ne zman herkez korsan oynar orjinal ps3 kalmaz ise ozman ps3 e yatırım yapmayıp ps4 çıkartırlar.. ve şunuda söyleyim ismi ps4 olurmu onu bilemem bence çok değişik bi proje ile playstatıon u bambaşka bi platforma taşıyacaklar ps move dan sonra ben joystick ile oynanan bi cihaz beklemiyorum
quote:
Hakikaten hatırlıyorum da bir ara millet uçmuştu, uzay çalışmalarında PS3 kullanılıyor falan diyorlardı. Daha Assassin's Creed 2'de fps düşmeleri, takılmalar var, ne uzay çalışması. (Gerçi AC serisinde uzaylılar falan var bak, olur mu olur)
x box ne zaman yeni konsulunu çıkarırsa ps4 de çıkması yakın olur
Uzunca bi süre çıkmasın zaten daha yeni aldık aleti
quote:
Orijinalden alıntı: Obsidian
quote:
Hakikaten hatırlıyorum da bir ara millet uçmuştu, uzay çalışmalarında PS3 kullanılıyor falan diyorlardı. Daha Assassin's Creed 2'de fps düşmeleri, takılmalar var, ne uzay çalışması. (Gerçi AC serisinde uzaylılar falan var bak, olur mu olur)
Uzay çalışmasını süper güçlü,yeni nesilin en iyi grafiklerini veren xbox 360 ile yapıyorlardır.Ama o çalışmaların tamamlanabileceğini pek sanmıyorum.Malum 3k:(
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherDay
quote:
Orijinalden alıntı: Obsidian
quote:
Uzay çalışmasını süper güçlü,yeni nesilin en iyi grafiklerini veren xbox 360 ile yapıyorlardır.Ama o çalışmaların tamamlanabileceğini pek sanmıyorum.Malum 3k:(
/>
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
/>
İnsanın kendini anlaması zekanın ilk belirtisidir.