Şimdi Ara

PS4 USB 3.0 SSD GÖRMÜYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar. 750 gb harici usb 3.0 ssd var bende. Psye takınca Ssdnin ışığı yanıyor ama ne yaptıysam ps4 cihazı bir türlü görmüyor. Fakat ssd bilgisayrımda açılıyor. Fat32, exFAT, NTFS hepsiyle biçimlendirdim. Ama ps bi türlü görmüyor. Bildiğiniz başka bi yöntem var mı arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

PS4 USB 3.0 SSD GÖRMÜYOR

PS4 USB 3.0 SSD GÖRMÜYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba... öncelikle yanlış yerdesin :) Xbox bölümünde PS4'ün HDD desteği hakkında fazla bilgi bulamayabilirsin...

ama şunu sorabilirim, PS4'ün güncel durumda mı? PS4'e hdd desteği sonradan geldiği için güncel değilse görmeme durumu olmuş olabilir... daha ötesinde muhtemelen playstation bölümü daha çok yardımcı olacaktır :)

biraz araştırdığımda harddiskin exFAT yada FAT32 formatta olması grektiğini de öğrendim... NTFS olursa olmazmış :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 8 Mayıs 2020; 10:29:43 >
  • Belki xboxta da bunun bi çözümü vardır diyerek düşünerek yazdım kbakmayın, sürümüm güncel araştırmalarıma göre usb 3.0 kablosuyla alakalı bir sorun olabilirmiş. İlgilendiği için teşekkür ederim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sercankasif kullanıcısına yanıt
    rica ederim... mesele iki konsolun hdd'leri farklı ele alması... Xbox tarafında hdd takıldığında bununla ne yapmak istediğini otomatik olarak soruyor ve oyun için kullanacaksan, bilgisayarın kullanamadığı bir formata çeviriyor harddiski :)

PS ise biraz daha farklı davranıyor... exFAT yada FAT32 istiyor... açıkçası ana konsolum ps4 olmadığı için evdekine hiç disk bağlamamıştım... ama şunu incelemelerden biliyorum, SSD konsol performansına muazzam bir katkıda bulunmuyor... yani 7200rpm diskli bir laptop varsa, SSDyi ona takıp, hdd'yi konsola takabilirsin(bu hem xbox hem ps4 için geçerli)...
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, iyi oyunlar 👍🏿👍🏿☺️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.