Şimdi Ara

ps4,xbox 360,razer sabertooth kumandalari ile gw2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • deneyen var mi acaba konsol kumandalari ve sabertooth ile gw2 oynamayi? hedefimde razer sabertooth var benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gw2 daha çok tıklama bazlı bir oyun, gamepad ile pek de rahat edebileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca 10 tane ayrı skill tuşuna ihtiyacınız var, bunları da biryerlere atamanız lazım.
    PvE'de belki zar zor idare edersiniz ama PvP'de kontrol etmeniz imkansızlaşır. Ayrıca aoe'leri de atamazsınız sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 13 Mayıs 2015; 5:18:07 >
  • burada konu acmadan once ve sonrasında da forumlarda ve youtube kanallarında bıraz ınceleme arastırmada bulundum.burada konu acmamın nedenı ıse turkıyede bahsı gecen controllerle oyun deneyımı olanların fıkırlerını ve tecrubelerını almakdı.goruyorum kı turk gw2 oyuncu kıtlesı,en azından dh forumunda,pek aktıf ve paylasımcı degıl.her neyse,cok da sorun degıl.
    yaptıgım ıncelemelerde ps4,xbox 360,xbox one gamepadlerının ve razer sabertoothun gw2 oynarken kullanılabıldıgını gordum.aoe skıllerden ben de endıse edıyordum ama o konu da kolaylıkla cozumlenebılıyormus.velhasılı kelam bır adet razer sabertooth almaya karar verdım.buradan lınklerını vermek ısterdım ınceledıgım vıdeoların ama su anda calısıyorum,ısdeyım.
    razer sabertoothu secmemın sebebı ıse uzerındekı fazladan 6 adet programlanabılır buton olması.malzeme elıme gecdıgınde tecrubelerımı ayrı bır baslık altında paylasacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hollyspirit -- 13 Mayıs 2015; 9:46:56 >
  • aldıgım razer sabertooth gamepad dun ıtıbarıyle elıme ulasdı ve dun butun gece gw2 oynarken,bugun sabahdan berı de dıablo3 oynarken deneme ımkanını buldum.ayrı bır baslık acmak yerıne bu baslık altında,kısaca,deneyımımı aktarayım.
    razer sabertooth benım elıme bıraz kucuk geldı.1.83 boyunda 102 kılo bırıyım ve ellerım oyle buyuk degıldır.gw2 oynarken dıkkatımı ceken bır sure sonra sankı hep onunla oynamıs gıbı hıssettırmesı.sagdakı stıck ıle kameranın sag-sol,asagı-yukarı oynamasını ayarlamaya alısdıgınızda kı ben hala alısamadım,hıc bır baska sorun yok.skıllerı kullanmak cok kolay.alttakı dugmelerın ıkısıne de gerı cekıldıgınde dodge yapmayı ayarladım ben.dodge yapmak o kadar kolaylasdı kı sormayın.dungeonlarda veya pvpde mobılıteyı % 1000 arttıran bır alet oldu benım ıcın.
    malzeme kalıtesı,kablosundan tuslarına,kutunun ıcınden cıkan tasıma cantasında yıne tasıma cantasının ıcınden cıkan tornavıdasına kadar cok cok ıyı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.