Şimdi Ara

PS4-XBOX ONE HANGİSİNİ ALMAK DAHA MANTIKLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler forumdada belirttiğim gibi yeni nesil konsol almak istiyorum ama hngisini alma konusunda tam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim bide neden ps4 yada xbox one onuda belirtirseniz sevinirim
    Şimdiden saolun.

• İki konsolunda exclusive oyunlarini incele. Donanım özelliklerine bak. Yorumları oku.

İki konsolu da alman en iyisi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soracağın soruya bak öncelikle fiyat aralığın kaç TL ? Xbox 100 dolar mı ne daha pahalı. Sen desen benim bütçem x lira tamam sen belirtmiyorsun ki ben fiyat aralığını belirtmediğin içinn ikiside diyorum.
  • Zamanla ikisinide alabilirsin. once hem ucuz hemde daha cok oyunla gelecegi icin ps4 daha makul bir tercih olacaktir.

• Hiç yorum falan okumana gerek yok.

Her iki konsolda aynı güçteler ex oyun konusundada herikisindende sıkıntı yaşamazsın.
    Sonuç itibariyle ikiside oyun dünyasının 2 büyük markası.
    Kısaca birini aldıysan keşke şunu alsaydım demeyeceksin karar senin.
  • İkiside aynı hemen hemen.Live ve controller'ı beğendiğim için Xone tercih edecem ben.
  • Konsol tercihinde en önemli nokta, konsola özel oyunlardır. Sevdiğiniz, sevebileceğiniz oyunlar hangi konsolda daha fazla ise o konsolu almanız daha hayırlı olur. Şahsen tek tercih sebebim budur, kolu için, internet hizmetleri için gidip konsol alamam. Live ve XBox kontrol cihazı nasıl Uncharted'ı oynamanızı sağlamıyorsa, Cell'de Halo oynamanızı sağlayamıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 almak mantıklı mı?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony'nin Türkçe oyun çıkartması, oyuncu dostu olması, Türk oyuncu sayısının fazlalığı ve Sony'nin ülkemizdeki atılımları dolayısı ile Ps4 alacağım.
    Çok fazla sayıda ve mükemmel kalitede oyunlar Xone için çıkarsa ilerde onu da düşünebilirim.
  • İkisini de alacağım ama öncelik PS4'te...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Sony'nin Türkçe oyun çıkartması, oyuncu dostu olması, Türk oyuncu sayısının fazlalığı ve Sony'nin ülkemizdeki atılımları dolayısı ile Ps4 alacağım.
    Çok fazla sayıda ve mükemmel kalitede oyunlar Xone için çıkarsa ilerde onu da düşünebilirim.

En mantıklı cevap bu sadece bunu ciddiye al benden söylemesi.

• playstation türkçe oyunlar destek vermesiyle ve türk oyuncuları adam yerine koyması ve donanım açısından playstation almak daha mantıklı bence....
  • Beyler çok saolun benim düşüncem ise şu şekilde:
    Xbox ın en iyi özelliklerinden biri kinect,Xbox one ın kinect özellikleri ne kadar türkiyede kullanılabilir?bunu merak ediyorum(zaten cevabı belli SADECE OYUN İÇİN TV VS TÜRKİYEDE SIFIR KULLANIM)ben zaten ps3 kullanıcısıyım zaten çoğu xbox 360 kullanıcısıda ps4 e yönelmeye başladı.Şuda çok doğru bir tespit sony nin türk oyuncu dostu olması
  • para varsa her ikisi yoksa ikiside son teknoloji ve kazanan yok şu anlık,bence sen yine ps den kullan şansını
  • Xbox hakkında pek fikrim yok ancak sony exc. oyunlar konusunda çok iyi

• PS4 te Gaikai var valla gerisini sen düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onureyiz -- 9 Ağustos 2013; 20:33:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.