Şimdi Ara

PS4 Yazılım 2.0 & 2.0.1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
7
Favori
26.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tenebrio kullanıcısına yanıt
    ayarlarda ağ'a bağlı kal tarzı seçenekler vardı onlar açık mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenebrio

Konsolu uyku moduna alinca oyun indirmeyi durduruyor. Internetle baglantisini kesiyor. Tek bana ozel bir sey mi bu

DİNLENME MODUNDA oto ayar 3 saat onu kapalı konuma getir, hem şu an psn'de sorun var.Ondan olabilir:
  • acaba 3.55 cikacakmi

• psn'e bağlanmıyor ben de.
  • http://cdn3.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/10/PS4PatchNotes-732x1024.jpg?eaa32f

Resmi özellikler
    Bu kadar daha resmi olmayanlar var.

http://www.dualshockers.com/2014/10/28/ps4-firmware-update-2-0-masamune-released-full-patch-notes-inside/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turki5hmo -- 28 Ekim 2014; 12:03:42 >

• Tamamdir duzelttim. Tesekkur ederim.

• Güzel upgrade ancak en önemlisi Psn Online sorunlarını acilen çözmeleri lazım ...
  • Hala daha o moktan menüye baktırıyorlar zorla, aklım almıyor bir türlü koskoca firmada 1 tane görsellikten anlayan eleman yok mu? Bir yıl evvel olması gereken Pause'da ''yenilik'' diye yutturmuşlar, Youtube ve Shareplay olayı en çok hoşuma gidenler oldu, yazılımda sıkıntı olmazsa -ki %99 olur- sosyal Network konusunda devrim gibi iki özellik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souv3nir

Hala daha o moktan menüye baktırıyorlar zorla, aklım almıyor bir türlü koskoca firmada 1 tane görsellikten anlayan eleman yok mu? Bir yıl evvel olması gereken Pause'da ''yenilik'' diye yutturmuşlar, Youtube ve Shareplay olayı en çok hoşuma gidenler oldu, yazılımda sıkıntı olmazsa -ki %99 olur- sosyal Network konusunda devrim gibi iki özellik olur.

share play ne hocam anlatırmısıınız
  • tüm özellikleri anlatın beyler neler var neler yapabileceğiz online sorunlar çözülecekmi nabacaz bundan sonra nasıl bir yol haritası çizmemiz lazım birisi anlatsın yav
  • Shareplay deneyen oldumu arkadaslar bir yorum yapsaniz ?;) psn e baglanma sorunumu yasiyorsunuz yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: laptopal99

Sende mevcut olan bir oyunu, oyunu almayan arkadaşına Stream yaparak 1 saat süre limitiyle oynatabiliyorsun. Aslında Network açısından devrim gibi bir yenilik, ancak kusursuz işleyeceğine ihtimal vermiyorum. Daha Friend List'i gösteremeyen yazılım böyle büyük bir olayı ne kadar iyi yapacak göreceğiz. Daha iyi anlaman için videoyu mutlaka izle,

• quote:

quote:

Sende mevcut olan bir oyunu, oyunu almayan arkadaşına Stream yaparak 1 saat süre limitiyle oynatabiliyorsun. Aslında Network açısından devrim gibi bir yenilik, ancak kusursuz işleyeceğine ihtimal vermiyorum. Daha Friend List'i gösteremeyen yazılım böyle büyük bir olayı ne kadar iyi yapacak göreceğiz. Daha iyi anlaman için videoyu mutlaka izle,

mesela dostum bende fifa 15 var futu arkadaşıma oynatsam oda div atlatsa olurmu yani?

• quote:

mesela dostum bende fifa 15 var futu arkadaşıma oynatsam oda div atlatsa olurmu yani?

Her oyunda SP yapamıyorsun ama FIFA'da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kontrolleri bıraktığın kişi oyuna başladığı vakit her şeyi yapabilecek. Ki özelliğin başlıca sebeplerinden biri oyunda zorlandığın bir bölümü, arkadaşından yardım isteyerek geçmesini sağlamak.
  • quote:

quote:

quote:

Haha oldu trophylerde toplasin :) yani isin sakasi tabi ben bu shareplayin farcry daki gibi ticket usulu olcagini dusunuyorum belli bir limit getirirler yada sadece karsilikli oynamalarda bu modu kullanabiliriz gibi geliyor :)

• quote:

quote:

Her oyunda SP yapamıyorsun ama FIFA'da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kontrolleri bıraktığın kişi oyuna başladığı vakit her şeyi yapabilecek. Ki özelliğin başlıca sebeplerinden biri oyunda zorlandığın bir bölümü, arkadaşından yardım isteyerek geçmesini sağlamak.

anladım ama ya futbolcuları satarsa bişey yaparsa oda var onun önünde engel varmı dostum yani sadece maçmı ypaacak yoksa tüm özelliklerimii kullanacak
  • İlk izlenim - Arkadaş listesi erken yükleniyor. Eskiye nazaran çok iyi benim için psn düzelmiştir.

Şaka bir yana ilk izlenimim gayet güzel ve akıcı ama bakalım kaç gün sonra çökecek.

• Bu oyuna sahip olmasa bile online arkadaşınla oynama olayı cloud olacak herhalde. Sağlam internet gerektirir değil mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.