|
PS5 çıkış oyunu Spider-Man: Miles Morales'in Türkçe dil desteği olmayacak
-
-
Yalancı Sony Türkiye.
-
Dublaj neysede alt yazı kolay ve ucuz amatörler bile kolayca yapıyorlar oyun yapımcılarının alt yazı mağzereti olamaz çünkü bir maliyet yok
-
İnsanlara konsolu aldırın (3-5 tane daha), sonra aradan bu kadar vakit geçsin şimdi mi açıklıyorsunuz? XBOX karşısında artık şansınız yok, böyle basit taktiklere kaldıysanız bittiniz zaten. Sony Türkiye zaten insanlarla 4-5 senedir ciddi dalga geçiyor, insan yerine koymuyor. Yeni nesilde iyice dibe vurursunuz böyle dalga geçmelerle.
-
Büyük rezalet, bu nasıl iş yapmaktır anlamıyorum. Store'daki saçma fiyat olayı da devam ediyor, 90TL altı oyunlara bakıyorsun oyunlar 144TL, kimse bakmıyor mu kardeşim bunlara? Ne iş yapıyorsunuz?
-
15,20 bin ise altyazı maliyeti
Kendi aramızda toplayıp gönderelim,oyununa eklesin ağlak Sony.
Koskoca firmanın hareketlerine bak.
Sırf bu oyun için Ps5 alacaktım ama şuan vazgeçtim.
Elimdeki PS4 ü de satacağım.
-
Esnaf sony
Bu kadar yalancı bir firma daha var mı acaba.Elinizde bir viedo oyun konsol kaldı onu da yok edip batıp gideceksiniz az aklınızı başınıza devşirin.Bu 2010 sonrası özellikle çinin yükselişi japonların ayarını bozdukça bozdu.
-
adamlar 460 TL yi aldıktan sonra üzülerek Tr dil desteği olmayacak diye açıklama yapmışlar onu da mı yapmasınlar cihaza indirdikten sonra ya da diski taktıktan sonra mı öğrenseydi millet. Neyi eleştiriyorsunuz
-
TR ALT YAZI yapmak bu kadarmı @ZOR SONY
-
Twitter’da #YalancıSonyTR isimlik hashtag çalısması yapmak lazım. Ben bir twit attım, çok sinirliyim elim ayağım titriyor. Aynı hissiyatı taşıyan arkadaşlar bu taga yazsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 13 Kasım 2020; 15:6:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayın türkce destegi olmayan oyunlari forumda cevirmenler bile rpg oyunlarini ceviriyor maliyet denen birsey yok koskoca firma için.
Şarapsız SQNY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 13 Kasım 2020; 15:29:50 >
arkadaş adamlar çok büyük bir kazancın önüne geçiyorlar. mesela bir oyuna işte varsayalına diller (ingilizce rusça vs.) onun yanında diğer dilleri de paket olarak SATSINLAR halbuki bunu yapsalar öküz gibi kazanacaklar da işte neymiş onlara göre biz=küçük bir kitle halbu ki adamlar dediğim gibi türkçe dil satsalar varya öfffffffffffffff hem bize iyi olur hem adamlar kazanır ama işte onların salaklığı. hak verenler helal olsun dedi bile
-
Olsun 4K var, Ray Tracing var, yeni neslin en iyi open world oyunu Spider-Man var. Assasins Creed'i 1440p oynatan Series X'ten çok daha başarılı
-
Tüketiciyi alenen dolandırmak suçundan yüklü bir ceza yer umarım Sony!
-
Klâsik Sony hareketi.
Türkiye'yi sallamayan adam gibi açıklama yapmayan bir şirket.
Biz de oyunu orijinal yoldan almayız bu kadar basit. Oynayıp bitiren birinden ucuza alır oynarım geri de başkasına satarım, Sony de kazanamaz böylece.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hakem heyetine şikayet ettim yok öyle türkçe diye oyun satıp sonra iletişim hatası demek !
-
sizi kekledik diyolar yani
-
Sony Türkiye iyi yönetilmiyor.
Yalancı Sony Türkiye.
|
İnsanlara konsolu aldırın (3-5 tane daha), sonra aradan bu kadar vakit geçsin şimdi mi açıklıyorsunuz? XBOX karşısında artık şansınız yok, böyle basit taktiklere kaldıysanız bittiniz zaten. Sony Türkiye zaten insanlarla 4-5 senedir ciddi dalga geçiyor, insan yerine koymuyor. Yeni nesilde iyice dibe vurursunuz böyle dalga geçmelerle.
|
Dublaj neysede alt yazı kolay ve ucuz amatörler bile kolayca yapıyorlar oyun yapımcılarının alt yazı mağzereti olamaz çünkü bir maliyet yok
|
Büyük rezalet, bu nasıl iş yapmaktır anlamıyorum. Store'daki saçma fiyat olayı da devam ediyor, 90TL altı oyunlara bakıyorsun oyunlar 144TL, kimse bakmıyor mu kardeşim bunlara? Ne iş yapıyorsunuz?
|
15,20 bin ise altyazı maliyeti
Kendi aramızda toplayıp gönderelim,oyununa eklesin ağlak Sony. Koskoca firmanın hareketlerine bak. Sırf bu oyun için Ps5 alacaktım ama şuan vazgeçtim. Elimdeki PS4 ü de satacağım. |
Esnaf sony Bu kadar yalancı bir firma daha var mı acaba.Elinizde bir viedo oyun konsol kaldı onu da yok edip batıp gideceksiniz az aklınızı başınıza devşirin.Bu 2010 sonrası özellikle çinin yükselişi japonların ayarını bozdukça bozdu. |
Twitter’da #YalancıSonyTR isimlik hashtag çalısması yapmak lazım. Ben bir twit attım, çok sinirliyim elim ayağım titriyor. Aynı hissiyatı taşıyan arkadaşlar bu taga yazsınlar.
|
Tüketiciyi alenen dolandırmak suçundan yüklü bir ceza yer umarım Sony!
|
(bkz: konsola ilk gün 8300 yapıştıranların uğramadığı başlıklar) |
Benzer içerikler
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- instagram"da takip isteği attığım kişileri nasıl görebilirim 2024
- whatsapp durum sözleri
- instagram görüldü kapatma
- whatsapp kendine mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X