Şimdi Ara

PS5 çıkış oyunu Spider-Man: Miles Morales'in Türkçe dil desteği olmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Spidermani Türkçe oynamak ne güzel olurdu ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dublaj maliyetli de altyazı keşke bütün oyunlarda olsa.

• Altyazı olmayabilir, burada sorunum yok ama altyazi olmadığını anlayacak kapasitesi yok mu Sony Türkiye çalışanlarının?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • (bkz: konsola ilk gün 8300 yapıştıranların uğramadığı başlıklar)

• Hahha adamlar turkce diye oyunu aldilar halbu ki

• Yanlislik olsa bile altyaziyi guncelleme ile koymalari gerekir.. nezaket bunu gerektirir...

• Sony resmen "Bu nesil bizi almayın, gidin xbox alın Türkler." diyor. Bence bu nesil xbox kafeler bile yaygınlaşabilir.

• Bir altyazı yapmak ne kadar zor olabilir Allah aşkına? Kazandıkları paranın yüzbinde birini harcasalar yeterli olacak. Hatta bu işi bağış usülü teknik olarak bedava yapmak isteyen onlarca da ekip çıkar. Demek ki sony Türkiye pazarından gözünü çekmiş.

• Bu nesle PS5 ile başlanmaz, açık ve net bir gerçek bu. Yazdığım fanboy'lukla alakası falan yok. Xbox series S alınır, Gamepass ile 3-4 yıl oynanır, sonrasında PS5 alınır. Zaten bu süre zarfında Exc oyunların fiyatı da düşer, mis gibi oynarız. Şu Exc mevzusu olmasa Sony tamamen bitecekte, bir kozları bu kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Türkiye yi umursamıyor bide psnow için Türkiye ye altyapı kurulacak Türkiye de aktif olacak diye yıllarca bekleyen insanlar var

• Bu kadar potansiyeli yüksek bir oyunun altyazısı neden olmaz? Marvel ile ilgili bir sıkıntı mı var? İlk oyunun satışları mı düşük? Mantıklı bir açıklaması olmalı.

• Bırak altyazı veya dublajı, Bence oyunu aldıktan 1 hafta sonra komple oyun silinsin ve bir daha yüklenemesin.

• Bu vasat PS TR'den oyun almaycağım ben de artık

• Kimse dublaj beklemiyor da alt yazı bile koymamak nedir arkadaş. Nasıl bir vizyonsuzluktur.

• Ön sipariş verdim Türkçe olmayınca iptal ettim Allahtan ps5 daha gelmemişti oyunu indirmemiştim yoksa iadede almazdı bu Sony bu hatasını en azından altyazı getirerek telefi etmeleri lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk.Navy -- 22 Kasım 2020; 20:38:15 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.