Şimdi Ara

Ps5 kendiliğinden oyun silinme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar güvenilir bir ticaret sayfası üzerinden aldığım ps5 slim(ithalatçı garantili)
    de kendiliğinden oyun siliniyor bu neden oluyor oyunlar dijital CD li değil ve bu ürünü iade edebilir miyim elime geçeli 3 gün fln oluyor ayıplı mal sayılabilir mi depolama alanı yarışı dolu ,sistem yazılımı güncel gözle görülür sorunu yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam kendiliğinden veri silinmez onun başka bir sebebi vardır ayıplı mal olarak iade edilebileceğini de düşünmem açık bir ayıp değil bu hatta ayıplı mal bile sayılmayabilir.

• memoo456 kullanıcısına yanıt
    Bencede silinmemesi lazım ama siliniyor internetten baktım veritabanını yeniden oluşturun, ps5 sistemini sıfırlayın diyor hepsini yaptık ilk gün sadece fortnite siliniyordu şimdi valorant da silinmeye başladı

• Internette bu sorunla karsilasan yuzlerce yorum gordum ama cozum hakkinda konusan yok. Buyuk ihtimalle kendiliginden cozulecektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ege131 E kullanıcısına yanıt

Nasıl siliniyor hocam? Bir gün giriyorsun oyun yok mu? Hiç duymamıştım böyle bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Evet çok saçma hatta başka oyundayken bile siliniyor

• Bu olay sadece ps5 de değil ps4 te de mevcut, dead by daylightı 4 günde 3 defa yükledim kimse cihazı açmadığını halde açtığımda oyun hdd de görünmüyor yüklenmemiş sanki entresan bir durum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm yüklü oyunları göster dediniz mi? Eğer ufak tefek 20-30 tane oyun yüklerseniz eski yükledikleriniz ana sayfaya sığmıyor. Tüm yüklü oyunların olduğu yere gelirseniz orada görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunları dijital alıyorsanız
    Misafir kullanıcı dan giris yapıp indirmişseniz silinir hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.