Şimdi Ara

PS5 Pro ışın izleme özelliği AMD RDNA 4 ile geliştiriliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

NVIDIA'yı severim ve öncelikli olarak geliştirdiği teknolojileri savunurdum ama RT için ben de aynı şeyi düşünüyorum. Mesela DLSS upscale daha yararlı bir teknoloji, RT yerine PhysX'i geliştirselerdi daha güzel olurdu kayboldu gitti.

Oyunlarda grafikler artık belli seviyelere geldi, bundan sonra en ilgi çekici şey fizik efektleri olurdu bence, örneğin savaş ve aksiyon oyunlarında daha iyi yıkım ve parçalanma efekti görmeyi kim istemez.

• ps5 pro hangi etkinlikte duyurulur, bu yıl çıkacaksa fazla zaman kalmadı

• Kesinlikle katılıyorum. Özellikle PhysX teknolojisi , Batman ve Borderlands oyunlarında bambaşka noktaya getiriyordu oyunları. PC'de bir nebze RT olayını kurtarsa da konsollarda diretilmesinden yana değilim. 4K 60 fps vermediği sürece RT'nin eklenmemesi gerek. Gerçi FSR3 yavaş yavaş gelmeye başladı konsollara. Şu anda RT açık 4k 30 fps veren oyunlar , FSR3 ve FG sayesinde RT açık 4K 60 FPS'yi tutturabilirlerse şahane olur konsollarda RT kullananlar için.

• PS5 PRO GTA 6 bundle paketi yapsınlar 100 milyon satar

• must33_35 kullanıcısına yanıt
    Eylül'de bir Showcase yapılacağı konuşuluyor. Orada duyurup Ekim-Kasım gibi satışa sunabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 ps konsollarının arasında oyun olarak en kısır konsol oldu, şimdide prosu çıkıcak oyun yok çıksa ne yapıcaksınız? Aylardır vakit buldukça 2d oyun olan moonscars oynuyorum, kaliteli içerik üretin konsolu boşverin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RT ileride standartlaşacak bir teknoloji ve gereklide, oyun geliştirme sırasında süreyi olumlu yönde etkileyecek, tüm mekanları elle şuraya ışık gelsin, şurdan yansıma çıksın ve açık dünya oyunlarında dış ve iç mekan ışık farklılıklarını yok edecek bir teknoloji UE5 lumen de aynı şekilde.

Gereksiz, şart mı yorumlarına kesinlikle katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 23 Temmuz 2024; 13:28:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.