Şimdi Ara

psikiyatriden rapor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • devamsizlik icinnpsikiyatrdan rapor almayi dusunuyorum ilerde bu rapor sorun olur mu bana tip okumayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siciline islenecegini kabul ediyorsan al. Abilerden biri deli raporu alacaktiki bunu ogrenince derslerde soru cozmeye devam dedi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende heyet için alacaktım sonra vazgeçtim.ömür boyu şizofren yaftası yemekten daha iyi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeishardtocedric

devamsizlik icinnpsikiyatrdan rapor almayi dusunuyorum ilerde bu rapor sorun olur mu bana tip okumayi dusunuyorum

benim bir sürü ilginç ilginç konmuş tanılarım var devletin bazı ilaçları karşılaması için.
    eğer çevreye bir sorun teşkil etmiyorsan, tanı, tedavi süresi bittikten sonra sistemden düşer.
    yani burada kastettiğim şey sağlık raporu.
    sonuçta o raporun anlamı "bu kişi bu kadar süre dinlense iyi olur, ona yeter" demek.
    kimse seni 17 yaşında mani geçirdiğin için iş yerine almamazlık yapamaz, ki yapmaz da zaten. paranoyaklık yapmayın
  • ERDEMin! dışında bir kaybın olmaz(anlayana)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 7 Mayıs 2013; 0:17:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcana

quote:

Orijinalden alıntı: lifeishardtocedric

devamsizlik icinnpsikiyatrdan rapor almayi dusunuyorum ilerde bu rapor sorun olur mu bana tip okumayi dusunuyorum

benim bir sürü ilginç ilginç konmuş tanılarım var devletin bazı ilaçları karşılaması için.
    eğer çevreye bir sorun teşkil etmiyorsan, tanı, tedavi süresi bittikten sonra sistemden düşer.
    yani burada kastettiğim şey sağlık raporu.
    sonuçta o raporun anlamı "bu kişi bu kadar süre dinlense iyi olur, ona yeter" demek.
    kimse seni 17 yaşında mani geçirdiğin için iş yerine almamazlık yapamaz, ki yapmaz da zaten. paranoyaklık yapmayın

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.Poirot -- 22 Mayıs 2013; 22:04:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dehb raporu ve ehliyet
    2 yıl önce açıldı
    Devlet Hastanesinden Heyet Raporu
    12 yıl önce açıldı
    Uyku Apnesi Muaf Raporu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.