Şu an silahsız güvenlik kartim var, zamanında depresyon ve anksiyete tedavisi gördüm silahlı güvenliğe çevirebilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Psikiyatrik tedavi silahlı güvenlik olmaya engel mi?
-
-
Şuan görmüyorsanız alabilirsiniz hatta "bildiğim kadarıyla" "Depresyon" isimli psikiyatrik hastalık silah ruhsatı verilmemesi için bir sebep değil.
Silah ruhsatı verilmemesi için gerekli sebep olan psikiyatrik Hastalıklar = "Kişilik Bozukluğu, Şizofreni, Bipolar Bozukluk, Psikoz."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 13 Aralık 2020; 16:18:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Şuan görmüyorsanız alabilirsiniz hatta "bildiğim kadarıyla" "Depresyon" isimli psikiyatrik hastalık silah ruhsatı verilmemesi için bir sebep değil.
Silah ruhsatı verilmemesi için gerekli sebep olan psikiyatrik Hastalıklar = "Kişilik Bozukluğu, Şizofreni, Bipolar Bozukluk, Psikoz."
Güvenlik kursuna sordum vermezler dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enforcer90Güvenlik kursuna sordum vermezler dedi
Alıntıları Gösterİlginç hocam, benim babamda zamanında (20 - 25 yıl kadar önce) psikiyatrik tedavi gördü ama tam anlamıyla bir teşhis koyamadılar ve şuan pompalı tüfek sahibi.
Bu arada (üzerime binenler olucak biliyorum), ülkemiz yasaları çok tuhaf, daha öncesinde üstelik ağır bi hastalık değil, sadece "Depresyon" ve bu kişi silah alamıyor hadi silah almasından vazgeçtim, silahlı güvenlik olamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 23 Aralık 2020; 21:32:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X