Şimdi Ara

Psikiyatriste gitsem sicile yazilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
37.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acikcasi hagif bi depresyon geciriyor gibiyim. Tıp okuyorum 2.sinifa gectim. Doktora gitsem sonradan sicilimde tedavi almis yazar mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Psikiyatriye Gitmek Sicile İşler mi?

Psikiyatrik yardım almak, birçok insanın aklına gelen önemli bir sorudur. Ancak endişe etmeyin, psikiyatriye veya psikoloğa gitmek sicilinize işlenmez.

Türkiye'de, ruh sağlığı kayıtları gizli tutulur ve sadece sağlık profesyonelleri ve yasal makamlar tarafından erişilebilir. Psikiyatri ilaçlarının kullanımı da sicilinize işlenmez.

Ancak, bazı durumlarda, psikiyatri kayıtlarınızın mahkeme kararıyla ifşa edilebileceğini bilmeniz önemlidir. Örneğin:

• Bir suç işlerseniz veya işlemeye teşebbüs ederseniz
    • Birine zarar verme riskiniz varsa
    • Reşit değilseniz ve ebeveynlerinizin rızası olmadan tedavi görüyorsanız

Genel olarak, psikiyatriye gitmek veya psikiyatri ilaçları almak sicilinize işlenmez. Ancak gizliliğin yasal sınırlamalara tabi olduğunu unutmamalısınız. Ruh sağlığı sorunları konusunda profesyonel yardım almak, korkmadan veya utanmadan yapmanız gereken bir şeydir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • alakası bile yok nerden çıkardın sicili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 20 Ağustos 2015; 0:24:56 >
  • Yazılır kardeşim. Mezun olduğunda sorun olabilir.
  • Yani bilmem Allah korusun ilerde bi hata yapsam arastirilip bulunursa tedavi aldigim mahkemeye verilebilirim
    Boyle bisey olmaz di mi abarttim mi
  • Ben kpss ye girerken sorduydum sıkıntı yokmuş.

Arkadaşım akıl hastanesinde yattı yurt dışına giderken sıkıntı çıkarmadılar.
  • hocam sonuçta bi ceza işlemiyorsun ne bileyim suça felan karışmıyorsun ki , heralde fazla taktın kafaya
  • Kesin bilgi mi kardesim? Korkuyorum gitmeys o yuzden
  • Okul yüzünden mi?
  • Sicile suc yazilir di mi dogru haklisin kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00xxx

Kesin bilgi mi kardesim? Korkuyorum gitmeys o yuzden

Değil hocam. Gönül rahatlığıyla işini görebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

Okul yüzünden mi?

Hayir tıp yuzunden degil. Genel olarak ,sosyallik,iletisim,yalnizlik,karamsarlik yuzunden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk Han

quote:

Kesin bilgi mi kardesim? Korkuyorum gitmeys o yuzden

Değil hocam. Gönül rahatlığıyla işini görebilirsin.

Insallah bakalim,Sagol kardesim
  • quote:

quote:

Okul yüzünden mi?

Hayir tıp yuzunden degil. Genel olarak ,sosyallik,iletisim,yalnizlik,karamsarlik yuzunden.

O zaman git bence en kısa zamanda psikiyatriste. Sakın psikologa gitme. Zaten tıp öğrencisi olarak ikisinin farkını biliyorsundur.
  • Tıp okuduğuna emin misin sen. Her tıp okuyan bu soruyu soracak ise yeni nesil doktorlardan korusun bu millet kendimi.
  • quote:

quote:

quote:

Okul yüzünden mi?

O zaman git bence en kısa zamanda psikiyatriste. Sakın psikologa gitme. Zaten tıp öğrencisi olarak ikisinin farkını biliyorsundur.

Evet biliyorum zaten psikologa para veremem. Ilac istemiyorum aslinda ama doktor ne diyecek bakalim. Bir de iyi bir doktor bulmak lazim.ha diyince gidilmiyor
  • espial kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu bilip bilmemenin tıp okumakla bir ilgisi yok ki. Belki bi yerde kayda aliniyordur diye sormak istedim. Gayet normal bence. Ben elimden geldigince kendimi yetistirip insanlara faydali bir doktor olmak icin gidicem zaten doktora.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Okul yüzünden mi?

Evet biliyorum zaten psikologa para veremem. Ilac istemiyorum aslinda ama doktor ne diyecek bakalim. Bir de iyi bir doktor bulmak lazim.ha diyince gidilmiyor

Fakültenizin hastanesindeki bir psikiyatri uzmanından rica etsen yardımcı olur bence sana.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Okul yüzünden mi?

Fakültenizin hastanesindeki bir psikiyatri uzmanından rica etsen yardımcı olur bence sana.

Dersimize giren davranis bilimi hocalarini pek sevmemistim. O yuzden oraya gitmem heralde :D

• doktora zarar vermediğin sürece sorun yok, tutar da yaralar veya öldürürsen iş değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

doktora zarar vermediğin sürece sorun yok, tutar da yaralar veya öldürürsen iş değişir
    Sağlık raporu alacağın zaman sıkıntı çıkıyor. Ehliyeti alamıyordum bu yüzden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.