Şimdi Ara

Psikiyatriste gittim.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni iyice delirtmişti her görüşme için 100 ytl alan doktorum sağolsun verdiği ilaçlar tam kafa yapan cinstendi, sonra üniversiteden başka bir doktorla tanıdığın biri sayesinde görüştürdüler adam bir bana baktı bir ilaçlara dedi at bunları manyakmısın dedi. Ben şaşırdım tabi. Sonradan bahsettiğim ilaçları bana yazan doktorun ne kadar paragöz ve asalak olduğu ortaya çıktı, görevden el çektirildi falan başka olaylardan az marifetleri yokmuş çürük raporu mevzularından dolayı yani az daha ben bağımlı olacaktım adi herif yüzünden. Neyseki şanslıydım ben, ama muayenehanesinde onlarca insan böyle bekleşiyorlardı o zaman, düşünün bir o insanların halini, böyle fırsatçılara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 29 Nisan 2008; 22:20:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

Beni iyice delirtmişti her görüşme için 100 ytl alan doktorum sağolsun verdiği ilaçlar tam kafa yapan cinstendi, sonra üniversiteden bir doktorlar tanıdığın biri sayesinde görüştürdüler adam bir bana baktı bir ilaçlara dedi at bunları manyakmısın dedi. Ben şaşırdım tabi. Sonradan bahsettiğim doktorun ne kadar paragöz ve asalak olduğu ortaya çıktı, görevden el çektirildi falan başka olaylardan az marifetleri yokmuş çürük raporu mevzularından dolayı yani az daha ben bağımlı olacaktım adi herif yüzünden. Neyseki şanslıydım ben, ama muayenehanesinde onlarca insan böyle bekleşiyorlardı o zaman, düşünün bir o insanların halini, böyle fırsatçılara

maalesef bu çeşit istenmeyen durumları tamamen yok etmek olası değilse de tolere edilebilir seviyede tutabilmeliyiz.

• ben doktora güveniyorum yani en azından ümitliyim..oturup kafayı yiyeceğime sanırım böyle yapmam daha isabetli..
  • Kişiliği güçlü olan insan her şeyi alt eder !!!
    Ve herkesin kişiliği güçlüdür yeterki keşfetmeli !!!
    Nasıl keşfetmeli ?
    Kız arkadaş edinmeli
    Sosyal aktivite yapmalı

Online pisikolog pm pls eheuehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beader

Kişiliği güçlü olan insan her şeyi alt eder !!!
    Ve herkesin kişiliği güçlüdür yeterki keşfetmeli !!!
    Nasıl keşfetmeli ?
    Kız arkadaş edinmeli
    Sosyal aktivite yapmalı

Online pisikolog pm pls eheuehe

cık çok denedim kardeş bilinçaltı ağzıma ediyor atamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

ben doktora güveniyorum yani en azından ümitliyim..oturup kafayı yiyeceğime sanırım böyle yapmam daha isabetli..

aynen katılıyorum sana
  • Bu ülkede kim normal ki arkadaşım.

• ilacın adını merak ettim şimdi.bende lustral kullanıyorum. 3.yılım olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mario_dayi

ilacın adını merak ettim şimdi.bende lustral kullanıyorum. 3.yılım olacak.

ilaç adları pm den verilse daha doğru olur
  • quote:

3 yılda "" bu hale gelmiş
  • Doktor sana hangi ilaçı verdi bilmiyorum ama seni mutsuz eden şey inşallah senden değilde çevrenden kaynaklanıyordur ilaçların amacı seni mutsuz eden olayın veya o şey her neyse geçene kadar bu duruma üzülmemeni sağlıyor duyarsız biri oluyosun ama sözde değil gerçekten bazı insanlar umursamaz görünür ama içlerine atarlar işte ilaç her ikisinide sorunsuzca haletmeni sağlar.Olay sende bitiyor depresyondaysan bunu kendin yenmelisin hayatta hiç birşey için üzülmeye değmez felsefesini benimsemelisin oldukça zor ama insan yapabiliyor ben yaptım mesela artık üzülmüyorum eskiden her olumsuz şeyi dert ederdim öyle dert ederdimki takıntı olurdu bi anda.Sonra öğrenme yoluyla ve farkındalık bilince oluşturarak artık bunun yersiz olduğunu üzülsekte sevinsekte hayatın aktığını sonuçta ne olursak olalım ölümü tadıcağımızı düşündüm ve mutsuzluktansa mutlu olmayı istedim.Sorarsanki işe yaradımı eskisi ile karşılaştırılamayacak kadar iyiyim hala taktığım bi takım şeyler var ama geçiştirebiliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

quote:

3 yılda "" bu hale gelmiş

bu konuların, diğer konular gibi espriye doğrudan açık olmamasında herkes için yarar var.

• quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Doktor sana hangi ilaçı verdi bilmiyorum ama seni mutsuz eden şey inşallah senden değilde çevrenden kaynaklanıyordur ilaçların amacı seni mutsuz eden olayın veya o şey her neyse geçene kadar bu duruma üzülmemeni sağlıyor duyarsız biri oluyosun ama sözde değil gerçekten bazı insanlar umursamaz görünür ama içlerine atarlar işte ilaç her ikisinide sorunsuzca haletmeni sağlar.Olay sende bitiyor depresyondaysan bunu kendin yenmelisin hayatta hiç birşey için üzülmeye değmez felsefesini benimsemelisin oldukça zor ama insan yapabiliyor ben yaptım mesela artık üzülmüyorum eskiden her olumsuz şeyi dert ederdim öyle dert ederdimki takıntı olurdu bi anda.Sonra öğrenme yoluyla ve farkındalık bilince oluşturarak artık bunun yersiz olduğunu üzülsekte sevinsekte hayatın aktığını sonuçta ne olursak olalım ölümü tadıcağımızı düşündüm ve mutsuzluktansa mutlu olmayı istedim.Sorarsanki işe yaradımı eskisi ile karşılaştırılamayacak kadar iyiyim hala taktığım bi takım şeyler var ama geçiştirebiliyorum.

aynen dediğiniz gibi bu dünyada biraz bencil olmak lazım ama olamıyorum..bir de aile varsa sorun içinde öyle kolay olmuyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

quote:

Orjinalden alıntı: geberit

Doktor sana hangi ilaçı verdi bilmiyorum ama seni mutsuz eden şey inşallah senden değilde çevrenden kaynaklanıyordur ilaçların amacı seni mutsuz eden olayın veya o şey her neyse geçene kadar bu duruma üzülmemeni sağlıyor duyarsız biri oluyosun ama sözde değil gerçekten bazı insanlar umursamaz görünür ama içlerine atarlar işte ilaç her ikisinide sorunsuzca haletmeni sağlar.Olay sende bitiyor depresyondaysan bunu kendin yenmelisin hayatta hiç birşey için üzülmeye değmez felsefesini benimsemelisin oldukça zor ama insan yapabiliyor ben yaptım mesela artık üzülmüyorum eskiden her olumsuz şeyi dert ederdim öyle dert ederdimki takıntı olurdu bi anda.Sonra öğrenme yoluyla ve farkındalık bilince oluşturarak artık bunun yersiz olduğunu üzülsekte sevinsekte hayatın aktığını sonuçta ne olursak olalım ölümü tadıcağımızı düşündüm ve mutsuzluktansa mutlu olmayı istedim.Sorarsanki işe yaradımı eskisi ile karşılaştırılamayacak kadar iyiyim hala taktığım bi takım şeyler var ama geçiştirebiliyorum.

aynen dediğiniz gibi bu dünyada biraz bencil olmak lazım ama olamıyorum..bir de aile varsa sorun içinde öyle kolay olmuyor..

kendimizi yok etmeden veya yok saymadan idare edeceğiz bir şekilde "ifrat ile tefrit" arasında bir yerde dengeyi bulmamız gerekiyor

• Sanki sende edwird,urfalı gibi biri olma çabası gördüm, eğer amacın buysa boşuna uğraşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: barman

Sanki sende edwird,urfalı gibi biri olma çabası gördüm, eğer amacın buysa boşuna uğraşma

lütfedip anlatır mısın "edwird urfalı" yı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: keloğlan

quote:

Sanki sende edwird,urfalı gibi biri olma çabası gördüm, eğer amacın buysa boşuna uğraşma

Anlatılmaz yaşanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

Orjinalden alıntı: keloğlan

quote:

Anlatılmaz yaşanır

anladım, tamamen "fransız" kalmışım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 3 Mayıs 2008; 16:44:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.