Bildirim
Psikiyatriste gittim..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HI ? -
quote:
Orjinalden alıntı: Red Fox
HI ?
bulaşma bence
-
-
hükümetin bir kurumuna gitmiş, devlete ..ok atıyo bence. anlat, anlat.. ayrıntısıyla anlat. açılırsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 29 Nisan 2008; 19:52:03 > -
-
quote:
Orjinalden alıntı: _asparagas_
fakir olduğumuz için devlete gittim 10 15 dk bişiler anlattım uyukluya uyukluya dinledi beni en sonda hmmmmmmmm dedi 2 ilaç yazdı gönderdi (şu .gifteki gözlerin x şeklini alması beni çok güldürüyor)
"ruh sağlığı" konusu hiç de hafife alınacak bir konu değildir. Bu doktoru gözün tutmadıysa başka birine git, önemli olan ona inanabilmen. İnanmazsan sonuç alamazsın tedaviden. -
quote:
Orjinalden alıntı: keloğlan
quote:
fakir olduğumuz için devlete gittim 10 15 dk bişiler anlattım uyukluya uyukluya dinledi beni en sonda hmmmmmmmm dedi 2 ilaç yazdı gönderdi (şu .gifteki gözlerin x şeklini alması beni çok güldürüyor)
"ruh sağlığı" konusu hiç de hafife alınacak bir konu değildir. Bu doktoru gözün tutmadıysa başka birine git, önemli olan ona inanabilmen. İnanmazsan sonuç alamazsın tedaviden.
bakıcam ilaçlar işe yaricak mı min. 15 gün dedi etkisi için hayırlısı..sağol yorum için..
-
quote:
(şu .gifteki gözlerin x şeklini alması beni çok güldürüyor)
Beni de güldürdü Takma be adamım rahat ol. -
sorunun neki -
quote:
quote:
quote:
"ruh sağlığı" konusu hiç de hafife alınacak bir konu değildir. Bu doktoru gözün tutmadıysa başka birine git, önemli olan ona inanabilmen. İnanmazsan sonuç alamazsın tedaviden.
bakıcam ilaçlar işe yaricak mı min. 15 gün dedi etkisi için hayırlısı..sağol yorum için..
mutlaka aksatmadan saati saatine al ve dediği süreyi mutlaka doldur. bazıları iki gün alıyor "bir şey olmuyor" dedikten sonra bırakıyor. sakın böyle davranma. bu ilaçların etkisi zamana bağlıdır. Dediğim gibi önce doktruna güvenmen şart.
-
Geçmiş olsun -
Bana göre ilaç işine hiç bulaşma.
Problemleri ertelemekten, suni mutluluktan huzurdan başka bişey vermez..
Yazık edersin kendine...
Şimdi doktordan daha mı iyi biliyosun diyen arkadaşlar çıkıcaktır... 15 dakika konuşmayla 2 ilaç yazılmaz..
Lustral falan mı yazdı ? -
bu konuda konuşmamızın hiç bir tıbbi değeri olmadığını kabul edelim, peşinen. arkadaşımız o doktora güvenmiyorsa hemen başka doktora gitmeli. ama güveniyorsa doktorun dediğini de yapmalı harfiyen. -
ilaç isimlerini pmden verebilirs msn? -
quote:
bu konuda konuşmamızın hiç bir tıbbi değeri olmadığını kabul edelim, peşinen. arkadaşımız o doktora güvenmiyorsa hemen başka doktora gitmeli. ama güveniyorsa doktorun dediğini de yapmalı harfiyen.
Arkadaşlar doktora gidiyorsanız güveneceksiniz.Bunun başka yolu yok.Her hasta 3-5 doktor gezemez bu ülkede.Çok büyük maddi-manevi kayıp oluyor lütfen dikkat.
İyi bakmadığına ilgilenmediğine inanıyorsanız şikayet edin lütfen.Ayırca herşeye rağmen güvenemediyseniz doktorun verdiği reçeteyi almayın
Bilimsel anlamda konuya yorum yapmayacağım.Psikiyatri bilgim yok şu an.Seneye inşallah
-
quote:
Orjinalden alıntı: Meyan
Yazık edersin kendine...
Şimdi doktordan daha mı iyi biliyosun diyen arkadaşlar çıkıcaktır... 15 dakika konuşmayla 2 ilaç yazılmaz..
Lustral falan mı yazdı ?
Önyargılarınızdan kurtulmak için sizin de bir psikiyatra görünmeniz gerekir.
Bilmiyorsan saçma sapan konuşma lütfen!
Psikiyatri görmemiş olabilirim ancak bırakın 15 dk yı saniyesinde tanı konulabilen psikiyatrik hastalıklar var.Ayrıca psikiyatrik hastalıkların çoğunun tedavisi birbirine benzer.
Geçmiş olsun bu arada arkadaşım.Gittiğin doktor bir uzman.Verdiği ilaçları kullan.(iyi kafiye oldu ha)
-
quote:
Meyan
Yazık edersin kendine...
Lustral falan mı yazdı ?
Bal gibi yazılır. emin ol doktor o hastalıgı o gün 7-8 defa daha gördü. Ama uykuluydu önemsemiyordu dersen burda biraz düşünmek gerekir. doktorun yerine koymak gerekir. bütün gün milletin dertlerini dinledi nede olsa... bu sebeple canı sıkkın olabilir ama bu yüzden geçiştirici ilaçlar verdiyse o zaman başka ilaçlarla devam etmek lazım.
bu arada ilaç isimlerini sormuştum sakıncası yoksa pm? -
quote:
quote:
Haklısınız.Fakat PM den size bişiler attım
-
quote:
Önyargılarınızdan kurtulmak için sizin de bir psikiyatra görünmeniz gerekir.
Bilmiyorsan saçma sapan konuşma lütfen!
Psikiyatri görmemiş olabilirim ancak bırakın 15 dk yı saniyesinde tanı konulabilen psikiyatrik hastalıklar var.Ayrıca psikiyatrik hastalıkların çoğunun tedavisi birbirine benzer.
Geçmiş olsun bu arada arkadaşım.Gittiğin doktor bir uzman.Verdiği ilaçları kullan.(iyi kafiye oldu ha)
Al bakalım kim saçmalıyo ?
ANTİDEPRESAN
Depresyonda ilaç kullanımı çok mu yaygın?
- Hem de nasıl. İnkárın kol gezdiği, bilincin mumla arandığı bu dünyada, ilaç, elbette en büyük kolaycılık. İlaçla yasadışı maddeleri ayıran tek şey, birinin doktor eliyle reçete edilmesidir.
Siz ikide bir doktorların depresyonun d'sini gördüklerinde ilacı dayadıklarını söylüyorsunuz...
- Evet çünkü öyle yapıyorlar! Biz de bu çağdaş üfürükçülerin, doktor olduklarını sanıyoruz. Antidepresanlara ve genel olarak psikiyatrik ilaçlara da "çağdaş muska" diyebiliriz. Psikolog Kirsch üşenmemiş, tüm gizli arşivlere ulaşmış ve bulmuş: Ha boş tablet -plasebo- almışsın, ha antidepresan. Gerçekten de ilaç, sorunu tedavi etmiyor, sorunun üzerini örtüyor. İlacı bıraktığında -ki bir gün bırakıyorsun- sorunlar daha büyümüş olarak karşına çıkıyor.
Antidepresan kullanımı giderek artıyor mu, sizin böyle bir tespitiniz var mı?
- Türkiye'de 3 yaşında çocuklara bile verdiklerini görüyorum maalesef. Artıyor ve artacak da. Bu gidişin önüne geçilemez. En azından böyle bir sonucu görmeye benim ömrüm yetmez.
İNTİHAR/ SALDIRGANLIK EĞİLİMİNİ ARTIRIYOR
Antidepresanlarla ilgili en önemli kırılma noktası İngiliz psikiyatri profesörü David Healy'nin yaptığı araştırmalar oldu. Healy, intihar eğilimini azaltıyor diye reçete edilen SSRI (serotonin geri alımı engelleyicileri) grubu antidepresanların, aksine intihar/saldırganlık eğilimini artırdığını buldu. Haziran 2001'de gazetelerde, Amerika'da ilaç firması GlaxoSmithKline aleyhine sonuçlanan 6.4 milyon dolarlık davanın haberleri yer alıyordu. Firmayı, Don Schell'in damadı dava edilmişti. Don Schell, tabancasıyla önce eşini, sonra kızını ve torununu öldürmüş, ardından da kendini vurmuştu. Bu trajik olaydan iki gün önce, Schell'e, uyku problemi yaşadığı için Seroxat isimli ilaç verilmişti. Damat, kayınpederi Schell'i, Seroxat'ın şiddete ve intihara sürüklediğini iddia etmişti. Davadaki en önemli nokta, ilaç firmalarının daha önce gizli tutulan belgelerinin mahkeme kararıyla ve Healy'nin aracılığıyla kamuoyuna sunulmasıydı. Bu belgeler gösteriyordu ki, ilaç firmaları bu ilaçları kullananların yüzde 25'inin şiddet eğilimleri yaşadığını biliyorlardı ve uzunca bir süre bu bilgiyi saklamayı başarmışlardı.
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=8737806&yazarid=12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyan -- 29 Nisan 2008; 20:42:08 >
Benzer içerikler
- savaş durumunda devlet bankadaki paraya el koyar mı
- ishalken kahvaltıda ne yenir
- acnelyse krem yan etkileri
- pall mall amber
- arçelik buzdolabı derecesi 1 2 3 4 5
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X