Şimdi Ara

Psikoloğa gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler rüyamdan dolayı psikoloğa gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum.bu rüyayı 2 yıldan beri her ay 1veya2 kere görüyorum aynı rüya değil. sadete geliyorum. 2003 de bisikletim vardı çok seviyodum sarı lacivert bi bisiklet o zamanlar daha yeni 21 vitesliler cıkıyor babamda saolsun gidip almıştı.bisikletim küçükdü görenler 21vites olduğuna inanmıyordu herneyse.sonra okul cıkısı birgün baktım bisikletim yok hemen eve gidip anneme sordum(bazen yere gazete serip evin içine alırdı çalınmasın diye) onunda haberi olmadığını duyunca aklıma tek şey geldi o da sizinde bildiğiniz gibi bisiklet calınmış olmasıydı. arkadaşlarıma soruyorum bisikletimi çalmışlar cıkarırken gördünüz mü filan yok. neyse o zamandan sonra hiç bisikletim olmadı ve yolda gördüğüm her bisiklete acaba bu benim bisikletim mi diye bakıyodum. ve şimdide her ay rüyalarımda o sarı lacivert bisikletimle dolanıyorum geziyorum ve onu korumaya çalışıyorum. mesela bugün bakkala gidip kablo alıyordum bisikleti bağlamak için bilinçaltıma o kadar yerleşmiş ki rüyamda bile çalınır korkusu var. şimdi ben psikoloğa gitmelimiyim gitmemeli miyim? psikolog bu olaya bişey yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iplenmeyen -- 2 Şubat 2013; 1:32:37 >

• çok yardımcı oldunuz çok saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iplenmeyen -- 2 Şubat 2013; 1:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iplenmeyen

çok yardımcı oldunuz çok saolun

nike bakıp kapatmışlardır :) hayatınca takıntı yaratmıyorsa gerek yok kardeşim, anlaşılan zevkü sefasını sürememişsin :D
  • yardım almak her zaman ıyidır hocam ben gidin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git, konuşmaktan bişey kaybetmezsin. En kötü ihtimalle rüyaları görmeye devam edersin.
  • biri özet geçse
  • Gidebilirsin . Yani bi kaybın olmaz . S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam rüyayı görmekten bi sıkıntım yokda kalkınca rüya oldunu anlamak çok kötü. rüyamda o bisiklette turlarken mutluyum ama uyanıyorum ve rüya oldunu anlayınca mutsuz oluyorum :D 17 yasındayım unkapanından gidip 21 vites bisiklet alıp sokaklarda turluyasım geliyor :D
  • Yaşayamadığın için içinde kalmış işte,git bir bisiklet al,güzeldir bisiklet.Hem spor hem eğlenceli.
  • bisiklet al çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.