Şimdi Ara

Psikoloji kitabi onerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar psikoloji bilimiyle ilgili bir kitap ariyorum. Daha cok kurgu-hikaye kitabi degil de bilimsel bir sekilde ilerleyen, ayni zamanda ilgi cekici bir kitap olmali ama psikoloji kitabi diye sirf ilgi cekmek icin sacma sapan seyler anlatan kitaplardan olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psiko 101 & Zihin Biliminde Hızlandırılmış Kurs
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Psiko 101 & Zihin Biliminde Hızlandırılmış Kurs

Tam aradigim kitap cok tesekkurler. Bu tarz bilimsel dayanakli ogretici kitaplar ariyorum.
    Kitabi okudunuz mu ? Kisisel gelisim sacmaliklari gibi sunu yap bunu yapma tarzinda bir kitap degildir umarim her ne kadar disaridan cekici gelse de.

Ayrica temel seviye bilgiler varmis kitapta, bunu okuduktan sonra okuyacagim bildigin daha ileri seviye kitap onerini de beklerim. Yoksa bundan sonra Frued mu okusam acep.

• Takip. Bi ara Freuddan Psikanaliz üzerine kitabını okumaya niyetlenmiştim ama bir arkadaşın "Psikoloji yi çok bilmeden Freud okumak mantıksız" yorumunu görünce vazgeçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

Tam aradigim kitap cok tesekkurler. Bu tarz bilimsel dayanakli ogretici kitaplar ariyorum.
    Kitabi okudunuz mu ? Kisisel gelisim sacmaliklari gibi sunu yap bunu yapma tarzinda bir kitap degildir umarim her ne kadar disaridan cekici gelse de.

Ayrica temel seviye bilgiler varmis kitapta, bunu okuduktan sonra okuyacagim bildigin daha ileri seviye kitap onerini de beklerim. Yoksa bundan sonra Frued mu okusam acep.

Kitabı tamamen okuyamadım maalesef ama başları çok ilgi çekiciydi

Kişisel gelişim saçmalıkları yok. İsterseniz kitapçıda bir bakın kitaba. Bence seveceksiniz.

Bu arada Freud ağır kaçar. Psikologlar bile Freud'un dediklerini anlamakta zorlanıyor, kimi zaman anlamıyormuş. Bu olayı tabii duymamıştım ilk Freud kitabını elime aldığımda. 1.sayfada tuş oldum. Cidden anlaması zor Freud kitaplarını. Sonra bi abim dedi bana böyle böyle diye. Ben de çok sevindim Freud'u anlayamadığıma

• quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

Takip. Bi ara Freuddan Psikanaliz üzerine kitabını okumaya niyetlenmiştim ama bir arkadaşın "Psikoloji yi çok bilmeden Freud okumak mantıksız" yorumunu görünce vazgeçtim.

Arkadaşınız çok haklı. Psikologlar bile Freud'un yazdıklarını anlamakta zorlanıyormuş.

Ben arkadaşa önerdiğimi size de öneriyorum

• Freud'un günlük yaşamın psikolojisi kitabını okumuştum konu ilgi çekici okuyabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    9 yıl önce açıldı
    kitap ariyorum ama bulamadim
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Demek gercekleri duyunca cok sevindin Freud'u anlamadigina, simdi daha cok merak ettim bu kadar unlu bir adamin neler anlattigini hangi konularda calismalar yaptigini
    Ama anladim, kit psikoloji bilgisiyle okunacak biri degil, dursun bir sure.

• Gustav Jung, Slavoj Zizek ve Freud'un kitaplarını araştır, ilgini çekenleri oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 12 Eylül 2016; 2:41:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.