Şimdi Ara

PSİKOLOJİK BUHRANDAYIM BOŞLUKTA HİSSEDİYORUM ACİL TAKTİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de düşüncelerini paylaşıyorum, akışına bıraktım, nefes alıyorum; zaman bi şekilde geçiyor. Taktik bu. Zamanı geçirmek. Gözlemlediğim kadarıyla gençliğimizde çok büyük bir nihilist eğilim var. Yapacak bişey yok. Zaman doldurucaz.
  • Welcome bro.
    There is nothing you can do about it.
    Sorry
  • Ben açıyorum aynı konuyu 0 cevap millet açıyor 2 sayfa anlamadım ki ne yapıyorum da böyle oluyor
  • Joe Duplantier kullanıcısına yanıt
    Derdini seveyim başkan ya ayıpsın kendi başlığın gibi davran

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yazıyı okumam halinde aşağıdaki linke tıklayıp en az 15 saniye izleyeceğime yemin ederim. Aksi takdirde gözüme uyku girmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    Büyük haklısın. Aslında bişeylerle uğraşmak da çare değil. Uğraştığın şeyi yaparken bile kafanda tilkiler geziyor boş boş yapıyormuşsun gibi. Sanki bi güç seni hayattan zevk almaktan alıkoyuyormuş gibi hissediyorsun.

• Zaten birinin veya birilerinin hayatıma girmesinin bile bu durumu düzelteceği kesin değil. Sıkıntım çekirdek bi çevrem olması değil hocam. Kalabalığın içinde hiçbir yere sığamamam hiçbir yere ait hissedememem kendi içimde bile yalnızım. Daha ilerisi yok sanırsam

• leskof kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela evde bateri,keman olmaz muhtemelen ama ben org çalıyorum.Yakında piyanoya geçmek istiyorum.

Org çalmak için youtubeda çok iyi kaynaklar var.Her şarkının yanına synthesia yaz hepsini bulabiliyorsun.

Tabi buna rağmen oldukça zor.Ama insana zevk veriyor her gün ilerlediğini hissetmek.Mükemmel bir müzik aleti.
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Evet ev de sıkıntı işte onu konumlandırmak var sesi var zor iş. Ama gitar piyano fala sarmıyo pek beni

• quote:

Orijinalden alıntı: leskof

Evet ev de sıkıntı işte onu konumlandırmak var sesi var zor iş. Ama gitar piyano fala sarmıyo pek beni
    Hocam kişilik modellerine merakın varsa bir enneagramı araştırmanı tavsiye ederim. Senin kişiliğin tip 4'e çok uyuyor.

Biraz genel araştırma yaptıktan sonra şu videoyu izlemeni öneririm:

https://youtu.be/o0PvDDpYDfw

Genel olarak tip4'ler anlam ararlar. Hayatının bir anlamı olsun. İster bunu dinle sağla, istersen başka bir yol bul seçim senin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum o sıkıntıyı.

Çözümünü de.Sosyalleşmek.

2-3 arkadaşınla gez dolaş, şehir içi şehir dışı farketmez.

Farklı arkadaşlar bul ,veya bir ilişki kur.

Dediklerimi yap olmazsa gel tükür yüzüme

Bunları yaptıktan sonra da olmuyorsa part time bir iş bul kendine, bu zaten b planı.

Eh bu da olmazsa nükleer bombayı at.Yani sigara.

• Dostum, benim eğer arkamdan birkaç ağlamayıcak bir insan olmasaydı (özellikle annem babam) ben beklemeden intihar edicektim. Sevdiğin kızın beni kırması olsun ortamlarım yapmacıklığı olsun her şeyin sıradanlaşmaya başladığını hatta bu gezegen içinde öğrendiğimiz bilgilerin bile boşluk olduğunu düşünüyorum artık. Akışını bırakmatan başka bir çare yok. Beterinde beterini yaşıyorum ve hiç böyle bir şey hissediceğimi düşünmezdim bile. Ama emin ol seni ayakta tutucak tek şey sevgilin olması ama gerçeği lazım sağlamı yani beni anlamışsındır o da ne kadar zor veya kolay tartışılır. Benim yapamadığımı sen yap bu olan biten bütün pisliğe karşı gülüşünü eksik etme. Mümkünse metafiziksel olaylar olsun bilim kurgu oyun falan bunları fazla ciddiye alma çünkü kendini veya insanların aslında ne kadar zayıf bir varlık olduğunu keşfedersin. Kendine bir alan bul matematik fizik güzel sanat vs vs. Alanını keşfettikten sonra üretkenliğe gir ve emin ol müthiş bir zevk alıcaksın daha fazlasınıda isticeksin ya da vücudunu geliştir. Gelişimi gözlerinle gör inan bana çok muazzam birşey bu hayatta gelişimi veya yeniliği hissetmek. İnsanların aynı esprisidir gülüşüdür biliyorum sana yapmacık geliyor olabilir ama kendileriyle yakın ol ve biraz tartış emin ol diğerleri hakkında sana pek iyi şeyler söylemicek. Demek istediğim herkes hemen hemen kimin ne bok olduğunu biliyor lakin bu aynı tavırlar mimikler espriler modernleşmeye başladığı için ve bizim gibi sıradan bir halk için güzel geldi ve sürdürüveriyoruz. Bu konuda farklı olduduğunu yazdıklarından anladım ve ısındığın ortamlarda farklılığını hissettir çokta aşırıya kaçma aykırı olma herzaman. Alttan alttan ver sinyali muhakkak birisi sana gözünü çevirir ve konuşmak ister eninde sonunda. Benim pek yaşama isteğim yok fakat ölmek içinde bir sebebim yok gerçekten kafama göre takılıyorum ve diğerlerinden her ne kadar hoş hissettirmesede en azından bir tebessüm oluşuyor yüzümde. Hayata karşı olan bakış açım birisine aşık olup siktiri yememle başladı. İnsanın belli dönüm noktaları olduğunu unutma ve bu durumun tersi olabiliceğinide unutma. Her an daha olumlu veya daha olunsuz düşünebilirsin. Kendine iyi bak.

• İnsanlari oldukları gibi kabul et onlar sana ayak uydurmazlar sen onlara uyduracaksin

• Bi işe girin çalışın.

Öğrenciler part time bir iş bulup calışsın.

Sıkıntı mıkıntı kalmaz. Bunlar hep boş vaktin vesveseleridir.

• uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 90 soruluk bir test ve çok eskiye dayanab bir temele oturtulmuş denildiğine göre. Sakince hepsini cevapladım ve kişilik tipleri arasında genelde 6-9 seviyelerinde puanlar aldım. Güzel bir test olmuş. Konya cevap yazan aynı konudaan muzdarip olan arkadaşların da teste bir kez bakmasını tavsiye ederim. Teşekkürler hocam.

• dazlakkral kullanıcısına yanıt
    Hocam can dostum diyebileceğim zaten 2-3 insan var ve onlar dışında muhattap olduğum insanların %95i ile samimi ilişkim olduğunu onlara düşüncemi belirtirken kendimin samimi olduğunu çok fazla doğrucu ve önemseyici olduğumu düşünmüyorum. Korkum da sosyalleşmek zaten. Aslında
    sosyalleşmek değil kuş beyinli özenti aklı fikri dahi olmayan insanlarla sosyalleşmek. Artık o kadar fazlalar ki tahammülüm kalmadı diyebilirim hiç kimseye. Olur da böyle insanlarla tanışır kaynaşırsam onların fikirkerini düşüncelerini huylarını bilmek gözlemlemek bunlar üzerine konuşmak hususunda isteksizim. Benden uzak Allaha yakın olsun kafasındayım. Diyeceksin farklı görüşlere kişiliklere de ihtiyacımız var ama benim ihtiyacım yok sanırım. Espirilerimin çok uyuştuğu kafamızın frekansının aynı olduğu ancak birey olarak kendimize özgü tavırlarımızıın olduğu eğlenebildiğim can dostum diyebilsiğim insanlar şu an için kafi geliyor bana. Diyeceğim o ki eğer sosyalleşeceksem de bu insan çöplüğünden insanları direkt cımbızla çekip tanışmak isterim deneme yanılma yolunun beni daha da yorafağını düşünüyorum.

• Hocam insanlara ayak uydurmaktansa kendim olur 2 kişiyle hayatımı geçiririm daha sağlıklı benim için.

• kugutex kullanıcısına yanıt
    1.5 yıl kadar ünlü bi fast food şirketinde çalıştım hocam. İşi de zaten böyle sebeplerden dolayı bıraktım yaklaşık 3 ay falan oldu bırakalı.

• mehmethere kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam uzun uzun yazıp açıkladığın için. Çok teşekkür ederim. Sadece sana değil yardımcı olmaya çalışan tüm yazarlara tek tek teşekkür ederim. Emin olun şu konuya bu kadar cevap gelmesi sizin yardım etmeye düşüncelerinizi paylaşmaya çalışmanız bile beni çok mutlu etti. En azından bir nebze şu karanlıktan çıktım diyebilirim.
    Kız arkadaş konusunda katılıyorum kesinlikle. Bir kadın bir erkeğin hayatını ciddi anlamda düsene sokuyor erkeğin kendini geliştirmesine olanak sağlıyor boş işler kovalamasına karşı duruyor. Tabii doğru insan ve doğru zaman olması durumunda.

Benim anne babamdan da pek fazla destek göremedim. Allah başımdan eksik etmesin ama psikolojik olarak ben biraz yalnız büyüdüm. En yakın dostumun annem babam olması gerekirken ben hep dostumu dışardan seçtim derdimi tasamı mutluluğumu onlarla paylaştım. Anne babamla hiç öyle ilişkimiz olmadı o yüzden de biraz özgüvensiz yetiştim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.