Şimdi Ara

PSİKOLOJİK BUHRANDAYIM BOŞLUKTA HİSSEDİYORUM ACİL TAKTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABALAR 20 YAŞINDAYIM OKULA GİDİP EVE GELMEKTEN, SAMİMİ OLDUĞUM 2-3 KİŞİ İLE ARADA BULUŞUP BİR ŞEYLER YAPMAK DIŞINDA HİÇBİR HOBİM, AKTİVİTEM MAALESEF YOK. SON ZAMANLARDA TEK YAPTIĞIM ŞEY EVDE OTURUP SIKILMAK, HAYAL KURMAK, OYNAMADIĞIM OYUNLARI OYNAMAK VS. ÇOK BOŞ YAŞADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM. GENÇLİĞİMİN BAHARINDA ÜRETKENLİĞİMİN ENERJİMİN ZİRVE NOKTASINDA OLDUĞU ŞU ZAMANLARDA BÖYLE BİR HAYATI YAŞAMAK İÇTEN İÇE BANA SIKINTI VERİYOR. DIŞARI ÇIKIYORUM EVE GİDESİM GELMİYOR, EVDE OLUYORUM DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİYORUM NEREDE OLSAM HUZURSUZUM. İRADEMİ KAYBETTİĞİMİ, İNSANLARIN ETKİSİ ALTINDA KALDIĞIMI, NEREYE ÇEKERLERSE ORAYA DOĞRU GİTTİĞİMİ, İSTEMEDİĞİM BİR ÇOK KOLAY BANA YAPTIRABİLDİKLERİNİ HİSSEDİYORUM ÖRN: (O GÜN DIŞARI ÇIKMAK İSTEMESEM BUNUN GEREKSİZ OLDUGUNU BENİ MUTLU ETMEYECEĞİNİ BİLSEM BİLE VE HATTA BUNU KARŞIMDAKİNE BELİRTSEM DE EN SONUNDA İKNA OLUP ÇIKMAK VE HUZURSUZ OLMAK GİBİ) STANDART YAŞAMAKTAN, EV VE ARKADAŞ ÇEVREMİN STANDART ŞEYLERE DAYALI OLMASINDAN ÇOK SIKILDIM VE HERHANGİ BİR ORTAMA AYAK UYDURAMAMAYA BAŞLADIM. İNSANLARI ÇEKEMİYOR, ÇOĞU ZAMAN İĞRENİYORUM. İNSANLARIN TAVIRLARININ GİYDİKLERİNİN İÇTİKLERİNİN HATTA KONUŞMALARININ BİLE AYNI OLDUĞU ŞU "ÖZENTİ" DÖNEMDE ÇEVREMDEKİ İNSANLARDAN ÇOK SIKILMAYA BAŞLADIM. TEK TİP İNSAN PROFİLİ VAR HER YERDE. ESPRİLER BİLE AYNI. DEMEM O Kİ AYNI DİLİ KONUŞTUĞUM İNSANLARLA BİLE SAMİMİYET KURAMIYOR, KENDİ İÇ DÜNYAMDA BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEDİĞİM AMA NE YAPACAĞIMI BULAMADIKLARIMLA BOĞUŞUP DURUYORUM. SİZDEN İSTEDİĞİM YAPABİLECEĞİM BİR HOBİ, AKTİVİTE NE BİLİYİM SİZİN DE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ VE ZEVK ALDIĞINIZ KAFANIZI DAĞITTIĞINIZ ŞEYLER VARSA BENİMLE PAYLAŞMANIZ. BÜYÜK BİR BOŞLUKTA VE PSİKOLOJİK BUHRANDAYIM. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ACİL TAKTİK VERİN.

• psikiyatriste git antidepresan yazsın
  • Günümüz insanları yalnız çokta kasma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

psikiyatriste git antidepresan yazsın
    Sahte mutluluktan başka birşey vermiyor sorunları çözmüyor sorunları sadece erteliyor bırakınca ne olacak gerçekler daha çok yüzüne vuracak daha çok dibe batacak
  • İlgini çeken kurslara gidebilirsin
  • bir aralar kullandım ama uyuşuk gezmek pek hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiko.

İlgini çeken kurslara gidebilirsin
    hoca çok kurslara topluluklara gitmek istiyorum ama insan içine karışasım gelmiyor. 3-5 gerizekalı çıkacak karşıma onlarla muhattap dahi olmak istemiyorum sosyal fobim var sanırım
  • leskof kullanıcısına yanıt
    Kurslsr öyle değildir. Kızlarla muhatap olursun.
  • Çok düşünmek iyi değil, bu yüzden kendini olabildiğince hayatın akışına bırak. İnsan sosyal bir varlık, insanlardan uzaklaşma isteğinin sonucu mutlak depresyon ile sonuçlanır. İnsanlardan uzaklaşma aksine içlerine karış bu iyi gelecektir
  • Kız falan demişken 3 senedir de yalnızım ama bildiğin koyu yalnızlık yani ya lisede ortaokulda bi şeklimiz vardı en azından özgüvenim vardı abi kızlar bakardı yine konuşmak isterdi falan artık kalmadı o da hayalet mode=on geziyorum ortalıkta yüzüme bakan bir daha bakmaz oldu. Zapt edildim bir güç ne istesem gerçekleşmemesi için çabalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Çok düşünmek iyi değil, bu yüzden kendini olabildiğince hayatın akışına bırak. İnsan sosyal bir varlık, insanlardan uzaklaşma isteğinin sonucu mutlak depresyon ile sonuçlanır. İnsanlardan uzaklaşma aksine içlerine karış bu iyi gelecektir

Akışına bıraktığım için zaten boşluktayım biraz da. Önceden kız arkadaşım vardı onunla ilgilenir, dertleşir bişeyler yapardık zaman geçer kafam dağılırdı ya da ne bileyim bir şekilde düşüneceğim bir çok şey olurdu. Şimdi öyle mi? Bazen eğlenmeye gittiğim ortamda bile boşluğa dalıyorum çıkamıyorum birden kara dumanlar çöküyor sanki üzerime kitleniyorum. Ve arkadaş ortamımda çok samimi mutluyum yalnız kalınca başlıyor herşey. Bir melankoli bir bıkkınlık ne yapacağımı şaşırdım.
    Her sabah uyanmak için sebebin ne.. bu soruya odaklan hayatındaki amacı bulmaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: elru

Her sabah uyanmak için sebebin ne.. bu soruya odaklan hayatındaki amacı bulmaya çalış

Klasik bir okul günü için uyanırım
    Biraz daha geniş düşün neden okula gidiyosun hayallerin ne?
  • Esasında hayatımda bir düzen olsa zaten ben bu konuyu açmamış olacaktık büyük ihtimalle. Kendimi de sorgulamış, bazı şeylerin bilincinde yaşayan biri olacaktım. Düzenim, uğraşım, çabam pek yok. Boş kalmışlıktan olutor zaten hep bunlar.
  • Dostum seni o kadar iyi anlıyorum ki birebir aynı durumdayız tek farkımız benim sevgilim olmadı ve liseyi bitirdim ben de bu durumdan bir çıkış yolu arıyorum
  • OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    Müdür napıcaz peki böyle? Hayat böyle mi geçecek? Düşünmekten bazen kendimi kaybediyorum. Biri tutsa da çekse keşke valla büyük duacısı olucam
  • Bir müzik aletine başla.
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Bateri çok istiyordum ancak kursların pahalı oluşundan dolayı çekindim biraz
  • Dostum çözümü bilsem zaten yardımcı olurdum :(

Müzik aleti çalıyorum spor yapıyorum ama bu iç sıkıntısı farklı bi şey bunu kendinden başkası çözemiyor bi boşluk var naparsan yap dolmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.