Şimdi Ara

psikolojik nefes alamama sorunum var bi bakarmısıniz arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adım felix. benim sorunum psikolojik nefes açlığı. Nasıl olduğunu anlatayım;
    Galiba bende panik atak gibi bişeyde var çunku, okula giderken belediye otobüsündeyim mesela (bu an haricinde bi şikayetim yok sadece otobüste oluyor. Kalabalık değilse veya yanımda biri yoksa sorun tamamen ortadan kalkiyor.) otobüs eğer kalabalıksa nefes alamamaya başlıyorum, oksijensizlikten değil psikolojik olarak. Nefes alamadığım ve panikledigim içinde terliyorum. Çok nefessiz kalırsam ağzımdan deriiin bir nefes alıyorum ama bu 20 saniye falan idare ediyo. 20sn sonra yine aynı. Nefessizlikten galiba, hep yutkunasım geliyor. Tükürük vb. Olmasa bile yutkunasım geliyor. Yutkunduğumda çıkan ses, eğer ben başkası olsam ve benm yutkunma sesimi duyduğumda tiksinti gelir gibi çıkıyor. Bu sonuca, çok yutkunasım gelirse ve yutkunmazsam, istem dışı yutkununca çıkan sesi duyup kafasını bana çeviren insanlardan ulaştım. Ağzımdan nefes alsam biraz geçiyor ama yine başlıyor. Otobüs boşsa veya kalabalık degilse hhiiiç birşey olmuyor. Panikliyorum, bunun önüne geçemiyorum. Ama geçenlerde birşey farkettim, oobüse 7 arkadaşımla birlikte binip en arkada sıkıs depiş gittik ama nefes darlığım hiç olmadı. Tanımadığım veya samimi olmadigim insan olunca nefes darligi oluyor.
    Bi ara abime anlattım ve kendi kendine sorun çıkartma millet kendi halinde seni takmaz bile dedi. Ama bu muhabbetten 2 3 gün sonra hergun ayni belediyeye bidigim bi arkadasimla muhabbet ederken nefes darligimi anlattim ve aa evet kanka çok belli oluyo paniklediğin dedi .
    Dedigim gibi psikolojik, tanimadigim insanlarla sıkış depiş giderken bu sorunla karşılaşıyorum. Oksijensizlikten değil, tamamen psikolojik. Bunu tekrar tekrar söylememin sebebi cevap olarak bana "oksijensizliktendir " demeyin
    Adımdanda anlaşıldığı üzere yabancıyım lise sonum, özel bir yabancı okulda okuyorum. Türkçemide değerlendirirseniz sevinirim. 7. Sınıfta türkiyeye geldim ve geldigimde 1 kelime dahil bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikoloğa git benimde böyle bir sorunum var. anksiyete dendi bana.
  • Sorunun kesinlikle panik atak değil. Panik atak bam başka bir olaydır.
  • anksiyete gibi sanki ama psikiyatriye git bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.