< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım (beni lütfen anlayın)

-
-
ders çalış
-
evden çıkmadan hiçbir şey düzelmez ne desek boş emin ol
en büyük değişimlerde en büyük çöküşlerde yalnız bi adamın tek başına odada durmasından düşünmesinden meydana gelir seninkisi çöküş olacak
insanın en iyi kafa doktoru kendisidir sana senden başka yardım eden olmayacak kalk ayağa auuuuuu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 21 Eylül 2023; 20:58:40 > -
çık yürü hocam muzik dinle ders çalış
bir sene sabret emeginin karşılığını alırsın
bende mezuna kalırken kötüydüm baya zaten çok arkadaşım yoktu olanlar da uniye gittiler mezunun başında hasta oldum baya ders falan yapamadım tam iyilestim deprem oldu süreç zordu ama sabretmek gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 21 Eylül 2023; 21:3:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beterin beteri ben varım kız arkadaşı bırak 5 salise bile bi kızla konuşmadım (sosyal medya dahil )kokusu falan nasıl bilmiyorum erkek arkadaş bile yok şükretmeyi öğren bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica etsem arkadaşıma kız bulabilir misin kendisi çok yalnız da
Valla ben 21 yasindayim 0 tane arkadasim var. Akrabalarımın hicbiriyle gorusmuyorum. 3 kere sınava girdim. Kız arkadaşı bırak bir kızla konustugumu dahi hatirlamiyorum su yaşa kadar. Sana tavsiye verecek birisi degilim ama sınav bittiginde yeni hobiler edinmeye bak. Üniversitede lisedeki gibi spontane arkadaşlıklar pek olmuyor. Hobin olursa yeni insanlarla tanışırsın kaynaşırsın. Kulüplere girersin. Şu an sadece sınava konsantre ol.
böyle dibe batışları emin ol boşuna yaşamıyoruz. kendini iyi hissettiğin zaman eskisinden de güçlü olacaksın. kendin demişsin 19 yaşında bu tarz şeyleri yaşamak normal. bu yaşta bulacağın kız arkadaş veya okul arkadaşı vb hep geçici. 2 yıl sonra isimlerini bile hatırlamazsın. kendini dışarıya çıkmaya zorla ve lütfen ben çok kötüyüm diye kendine acıma. su akar yolunu bulur. dışarı çık, etrafını gözlemle, yks diyorsun kendine buna vermeye çalış. olanlar geride kaldı önüne bakma vakti. emin ol herşey güzel olacak
Üniye 20 yaşında başlayacak olmak canımı çok sıkıyor. Hayatı zehir ediyorum kendime
20 yaşında başlasan ne olacak ki. sen elinden geleni yap bu önemli olan. inanlar 40 yaşında yeni yeni doktor oluyor bak uzman bile değil. sen çalışmaya devam et ve kendini depresyona sürükleme. benim babam 3. senesinde kazandı şuan bi kurumda müdür ve genele göre çok iyi kazanıyor. bu sadece bir örnek. hiçbir şey bitmiş değil
Bilmiyorum hocam 2004 kasım doğumluyum aslında 19 da başlayacağım da 3 başladıktan 3 ay sonra 20 olucam. Bahanem de var aslında meslek lisesi mezunuyum. Ama canımı sıkıyor bunu aşmam lazım.
evet bunu aşmalısın kesinlikle. meslek lisesi mezunuyum diyorsun kendini normal bi Anadolu lisesiyle karşılaştırma yani.
sosyal medyadaki pohpohlamalara kafayı takma ciger, sabah kayveni almadan güne başlayamıyor musun Puahaha
Ya da zazaca, urartuca örenip amerikada 3k usd +master hayallerin yok mu, ekonomik özgürlük gibi, düzenli uyku spor hayat tarzında safsataları bırakırsan hicbir sıkıntın kalmaz, dersen yok ben düzenli yasamak istiyorum falan dersen gecmis olsun baskan, ne kadar az bilirsen o kadar rahat uyursun
sınav senesinde maks 5 kişiyle görüşmüşümdür arkadaş olarak , epey yalnızdım. bu yalnızlığı avantaja çevirdim kendimi derslere verdim. pişman değilim şimdi kafam rahat
Kardeşim 24-25 yaşlarında başlayacağım çeşitli sebeplerden bölümü bırakmak zorunda falan kaldım. Evet yaş cidden ilerledi ancak sen genç hissettikçe, enerjik oldukça, hayattan zevk aldıkça ne 20 yaşından bahsediyorsun be :)
-
Ergenlik 25'e kadar devam edebilir.
-
Sorun varoluşsal mı yoksa travmatik bir olay mı yaşadın ? Bende varoluşsal depresyon var. Kaç yıldır kurtulamadım , zevk almıyorum hayattan. Ama kabullendim bu durumu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

çık yürü hocam muzik dinle ders çalış
bir sene sabret emeginin karşılığını alırsın bende mezuna kalırken kötüydüm baya zaten çok arkadaşım yoktu olanlar da uniye gittiler mezunun başında hasta oldum baya ders falan yapamadım tam iyilestim deprem oldu süreç zordu ama sabretmek gerek |
beterin beteri ben varım kız arkadaşı bırak 5 salise bile bi kızla konuşmadım (sosyal medya dahil )kokusu falan nasıl bilmiyorum erkek arkadaş bile yok şükretmeyi öğren bence |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X