Şimdi Ara

Psikolojim Bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar,5 ay once severek ayrıldıgım kızı tüm cesaretimi toplayarak tekrar Facebookda arkadas olarak ekledim ve kabul etti.Çok heyecanlandım ve hemen mesaj attım kusmuyuz die,hayır dedi.Acayip sevindim,içim umutla doldu.Eve gelince yeni msn imi verdim,ekledi.Arkadaslar hayatım boyunca hiç boyle bir soka ugramamıstım dona kaldım resmen,elim ayagım bosaldı.Kızın simdiki çıktıgı çocuk,benim tanıdıgım ikiz kardeslerden biri.Çocuk benden 1.5-2 yas kucuk ve serserinin teki.Sigara o biçim,sapıklık o biçim.Hatta daha 2 hafta once gece arkadaslarla dolasırken rastladık,çocuk bize bi kızla uygunsuz şeyler yaparken çektigi fotografları falan gosterdi,çocuk boyle bi çocuk.Ve benim 5 ay oncesine kadar aşkım dedigim,sürekli mesajlastıgım,5 aydır sürekli düşündügüm,aşkıyla eridigim kız bu çocukla çıkıyor.Facebookda yorumlarına baktım aşkım lar özledim ler kalbim senin ler falan filan,hatta ben onun için bir çocukla takısmıstım,simdi bu yeni elemanda artislik yapacakya doveyimmi yazmıs benim dovdugum çocuk için.Arkadaslar kafayı yemek uzereyım.1 saattir yanaklarım ve kulaklarım alev gibi oldu.Acayiğp duygular içindeyim.Kurbanınız olayım bir yol yordamını gosterın bana su işin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.