Şimdi Ara

PSIKOLOJININ YANINDA HANGISI SECILMELI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, benn psikoloji bölümündeyim ve bir konuda fikrinizi almak istiyorum çünkü kayıt yaptırmak istiyorum ama henüz karar verebilmiş değilim.
    Felsefe ve sosyolojinin alanıma katkısı olacağının farkindayim ancak belli bi noktaya kadar bunlarda kendimin de ilerleyebilecegini düsünüyorum, kaynaklara erisme imkanimiz mevcut ve isteyince ilerlenebilir. Geriye kalan bölümlerden hangisinin bana is hayatinda faydası olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı gönderini facebookta da gördüm bana dejavu yaşatıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 11 Eylül 2018; 19:29:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

aynı gönderini facebookta da gördüm bana dejavu yaşatıyorsun

Yaa :D oradan yanit alamadim ve kafam karisik acikcasi o yuzden goruslere ihtiyacim var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renimva R kullanıcısına yanıt
    Merhaba .Size pek yardımcı olamayacagim sanirim kusura bakmayın fakat benim önerim bölümlerin derslerini tek tek inceleyerek ilginizi çekecek,sizi geliştirecek bölümlere bakmanız.

Benim sorum şu olacaktı size ben de bu yıl 4 yıllık bir bölüm kazandim.2. Uni. kayıt olmak için bazı belgeler gerekiyormuş.E devlette öğrenci belgem gözükmüyor sizde de aynı durum söz konusu mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.