Şimdi Ara

Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *HANGI TV - HANGI MODELLE CALISIYOR*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psiloc irRemote v1.00 S60v3 Calıstran arkadaşlar.

Programı kurdum ama evde BEKO marka uydu alıcı ve SHOW marka tv var Denedim ama çalıştramadım.

Programı Çalıştran Arkadaşlar Lütfen Çalıştırdıkları cihazları

TV MODEL - YAZILIM şeklinde burada toplayalım.

NOT: Programı ilk kurduğunuzda Wi-Lan üzerinden genel liste ve model model Güncelleyin. Arçelik, Beko, Firsline Vs Listede olmayan bir çok yeni model Çıkıyor.
    BEKO 500D CI Receveri bulınanlar - Uydu menüsünü güncelleyin
    Topfield menüsü çıkacak altında TF-5000 CI Süper Çalışıyo 3 metreden tavana dahi tutsam alıyo Yalnız Modlar çok değitiriyor dikkat edin
    Program mod-3 olarak geliyo Fakat en iyi mod-1 ve mod 4 te çalışıyor.

Yazma Şekliniz Aşagıdaki Gibi Standart Olsun Lütfen
    Show 37 ekran TV - TV /universal/GumBody Mod:4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOKIA -- 25 Kasım 2007; 22:33:21 >

• evde iki tane vestel tv var biri 37 biri 55 ekran ikisi içinde bulamadım kumanda kodunu bilen varsa çok güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomford-ce

evde iki tane vestel tv var biri 37 biri 55 ekran ikisi içinde bulamadım kumanda kodunu bilen varsa çok güzel olur
    digiturkun kutusuna uyacak marka bulamadım televizyonlarda universal markasını öneririm çoğu televizyona oluyo
  • quote:

evde iki tane vestel tv var biri 37 biri 55 ekran ikisi içinde bulamadım kumanda kodunu bilen varsa çok güzel olur
    digiturkun kutusuna uyacak marka bulamadım televizyonlarda universal markasını öneririm çoğu televizyona oluyo
  • quote:

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ahweto

Alıntıları Göster
    Anladık kardeşim böyle yazımı yazılırya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

televizyonlara genellikle universalin kodları uyuyor digiturk kutusuna uyan varmı acaba bulamadım
  • quote:

televizyonlara genellikle universalin kodları uyuyor digiturk kutusuna uyan varmı acaba bulamadım

Alıntıları Göster
    pardon ttnetin azizliğine uğradım hatlar buralarda çok berbatta cevabımın gitmediğini sandım mesajları silmek için yapabilceğim bişey varsa yaparım
  • quote:

pardon ttnetin azizliğine uğradım hatlar buralarda çok berbatta cevabımın gitmediğini sandım mesajları silmek için yapabilceğim bişey varsa yaparım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahweto

evet yazının üstünde sil iconu var aynı yazdığın msjları silebilirsin

• quote:

Alıntıları Göster
    evet ya digiturkten kanal falan hangisi aciyor bilgisi olan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyslexia

evet ya digiturkten kanal falan hangisi aciyor bilgisi olan var

Alıntıları Göster
    Bizde de nextwave(yumatu) ile arçelik tv var telefondan internete giremem:D çok kontür gidiyor.Nasıl kullanıcam acaba Telefon n73
  • quote:

Orijinalden alıntı: mct2002

Bizde de nextwave(yumatu) ile arçelik tv var telefondan internete giremem:D çok kontür gidiyor.Nasıl kullanıcam acaba Telefon n73

Alıntıları Göster
    VESTEL Marka TV lerde Philips 14pt6107 çalışıyo
    SEG 37 Ekranı Sharp Markayla ÇalısIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOKIA -- 25 Kasım 2007; 21:31:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOKIA

Alıntıları Göster
    Sağol

quote:

Orjinalden alıntı: MOKIA

• quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Sağol

quote:

Alıntıları Göster
    bu programı pm den imeimi atsam imzalıcak olan avrmı benim için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzzz

bu programı pm den imeimi atsam imzalıcak olan avrmı benim için :)

Alıntıları Göster
    ya bende sony kv 29fx66e var çalsıtıramadım birde arçelik m467r mi ne avr 2 sinide çalıstırmadım
  • quote:

ya bende sony kv 29fx66e var çalsıtıramadım birde arçelik m467r mi ne avr 2 sinide çalıstırmadım

Alıntıları Göster
    sony i hallettim ama 37 ekran bekoyu ne hem arçelik hem beko denedim halledeedim aslında uyan avr ama ses açma tusu kanal atlatıyor 1 tusu ses kısıyor baska da birsey olmuyor
  • quote:

sony i hallettim ama 37 ekran bekoyu ne hem arçelik hem beko denedim halledeedim aslında uyan avr ama ses açma tusu kanal atlatıyor 1 tusu ses kısıyor baska da birsey olmuyor

Alıntıları Göster
    Burayı o yüzden açtık o menü kendi menüsündekiler olmasa da mutlaka uyan bir model vardır.
    Deneyip bulmak gerekiyor. method u atlamayın program method 3 olarak geliyor ama en iyi 1 ve 4 te çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOKIA

Alıntıları Göster
    quote:

teşekkürler ancak n80demi böyle sadece bilmiyorum ama belirli bir noktadan görüyo yakın sayılabilecek bi mesafeden yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: say

quote:

teşekkürler ancak n80demi böyle sadece bilmiyorum ama belirli bir noktadan görüyo yakın sayılabilecek bi mesafeden yani..

Alıntıları Göster
    evet bendede yakın olması gerekiyor deniycem bakalım beko için baska seylerde

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.