Şimdi Ara

Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *HANGI TV - HANGI MODELLE CALISIYOR* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

next 2000 plus ci hangisi uyumlu dneyen avrmı ayrıca ben goldmasterıda goremedim :)
  • VESTEL 70 ekran için bulamadım Çalıştran varmı.
    phlips altındakiler ses açma azaltma kapatma açma işlemini yapıyor fakat kanal değiştirme yapmıyor. daha dogrusu kumandayı ilk açtığınızda 1 kez değiştiriyor ondan sonra tık yok. biraz entereasan 100% çalıştran bi model bulan oldumu
  • n95 e kuruluyor mu?
  • goldmaster 9400 cl için warda çalışmıyor ya bana o lazm!:S
  • Arkadaşlar verdiğiniz ayrıntılı bilgiler ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler...Bu tarz bilgiler başka hiçbir forumda yok...Bende deneyeceğim ve bilgilerimi paylaşırım sizlerle...Kolay Gelsin...
  • "Özellik Desteklenmiyor" diye bir uyarı verdi...nedendir acaba...bir bilgisi olan varmı???"
  • Dreambox DM 500S için çalıştıran arkadaşlar varmı acaba?
  • ilk önce vestel televizyon için nasıl odluğunu söyleye narakadaşa çok teşekkür ederim bir sorum var ORA marka dijital uydu alıcımız var onu nasıl kontrol edebilirm ve mitsubishi marka klimamız var onu da nasıl kontrol edebilirim söyler misiniz
  • Merhabalar DreamBox DM500S için internetten kendi sitesinden 2 adet ir uzantılı Code buldum ama telefonda N80 de nereye atacagımı bulamadım yardımcı olacak var mı?

Ender

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 8 Şubat 2008; 11:11:10 >
  • Ya ben bu programın sağlıklı çalışan versiyonunu bulamadım (N95 8GB için)
    Program kurma konusunda acemi de değilim ama denedim bi kaç tane.
    şu içinden 3 dosya çıkan bi kurulum var. son dosyayı imzalayıp kuruyorsunuz.
    Ama program (özellik desteklenmiyor) deyip kapanıyo.
    Sorun nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jopar -- 8 Şubat 2008; 9:34:38 >
  • Sony trinitron KV-29X2d var bende acaba bunu hangi kodla çalıştırırm. Deneyen varsa ve çalıştırabildiyse paylaşsın, sevinirim.
    Teşekkürler
  • :::SON ÇÖZÜM:::

Arkadaşlar bu programı isterseniz N95'e isterseniz N95 8GB'a istersenizde N82 yani olay farketmez sonuçta s60v3 bir cihaza kurduğunuzda ilk yapmanız gereken işlem yukarıda anlatıldığı üzere kurup, imzalayıp, crackledikten sonra "Özellik Desteklenmiyor" uyarısını almamak için Settings->Orientation->Top yapınız ve program canavar gibi çalışıor walla...Hadi hayırlı olsun watana millete...

***Bu yöntemle sorunsuz olarak çalıştırdıktan sonra lütfen bu konuyu unutmayınız ve çalıştırdığınız aletlerin markasını ve hangi özellikte çalıştırdığınızı lütfen burada paylaşınız...Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 16 Şubat 2008; 1:14:29 >
  • link verir misniz.
  • v.1.00 dan daha yeni versiyonu çıkmadımı?
  • Merhabalar DreamBox DM500S için internetten kendi sitesinden 2 adet ir uzantılı Code buldum ama telefonda N80 de nereye atacagımı bulamadım yardımcı olacak var mı?

Ender
  • cevap verecek yokmudur
  • internetten bu *.ir dosyalarını telefonda hangi klasöre atmak gerektiğini araştırdım ama bulamadım. burdada bilen yok galiba ...
  • bu programı indirdim ama unsigned.başka türlü var mı acaba serial key i yazıp kaydedeceğimiz türde olan?
  • programın lınkını verebılırmısiniz acaba
  • yeni schaub-lorenz (flat) bu markaya uygun olanı bulamadım hepsini denedim (mod6) da.. acaba modu değiştirsem bişey farkeder mi?

bir de telefon kapalıyken alarm çalmıyor telefonu açınca (iş işten geçtikten sonra) çalmaya başlıyor(n95) araştırdım biyerde psiloc programlarının buna sebep olduğu yazılıydı.. bu sorun sizlerde de var mı? ya da çözümü bilen var mı? (format demeyin sakın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan-hakan -- 8 Nisan 2008; 12:33:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.