Şimdi Ara

Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *HANGI TV - HANGI MODELLE CALISIYOR* (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: furkan-hakan

yeni schaub-lorenz (flat) bu markaya uygun olanı bulamadım hepsini denedim (mod6) da.. acaba modu değiştirsem bişey farkeder mi?

bir de telefon kapalıyken alarm çalmıyor telefonu açınca (iş işten geçtikten sonra) çalmaya başlıyor(n95) araştırdım biyerde psiloc programlarının buna sebep olduğu yazılıydı.. bu sorun sizlerde de var mı? ya da çözümü bilen var mı? (format demeyin sakın)

benim telefonum e50, telefonada psiloc irremote kurulu ve o sorun bende yok. her sabah beni okula kaldırıyo
  • pro yu nerden indircez..link göremedim
  • Programı Buradan indirebilirsiniz.
    http://rap---idshare.com/files/144808432/IrRemote.rar
    " --- " kısmını siliniz.
    Program Unsigned bir uygulamadır. İmzalamanız gerekmektedir. İmzalama işlemi konusunda yardıma ihtiyacınız olursa PM den ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 13 Eylül 2008; 3:08:56 >
  • @tksharmely dostum sen bu programı çalıştırabiliyormusun? bende nokia e51 var bütün forumları araştırdım herşeyi denedim fakat deneme süresi dolduğunda kullanamıyorum. açılırken proteced by drm common solutions yazıyor ve activated code istiyor.
    yardımcı olursan çok sevinirim.
  • bizde d smart var botech onda nasıl çalıştırabilirim acaba
  • beyler Bende n95 var birtürlü Full Psiloc İrremote bulamadım telefonuma siz bulmuşsunuz ve Tv uyumuna bakıyorsunuz ben epey oldu aramaya başlayalı hala bir ilerleme kaydedemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.