Dün 2 yaşını kutlayan PlayStation 3'ün network oyun ağı PSN, Sony'nin pazarlama müdürü John Koller'den gelen açıklamaya göre 14 milyon aktif kullanıcıya sahip. PSN'in rakibi XboxLive ise bugün itibariyle baştan aşağıya yenileniyor, bu günlerde Microsoft'dan da bir açıklama bekleniyor.
Trgamer 18.11.2008 14:45
cok buyuk basarı ya. dusunsenize 14 milyon konsol satılmıs. ortalama fiyati 400 dolar desek 14 milyon konsol eder 5,6 milyar dolar. bluray den mecburi orjinal oyuna kadar cok cok buyuk bir basarı.
dostum 14 milyon kullanıcı demek 14 milyon ps3 demek değil herkes 3-4 tane psn alıyor...4miyon filan
quote:
Orjinalden alıntı: yang wenli
cok buyuk basarı ya. dusunsenize 14 milyon konsol satılmıs. ortalama fiyati 400 dolar desek 14 milyon konsol eder 5,6 milyar dolar. bluray den mecburi orjinal oyuna kadar cok cok buyuk bir basarı.
Yok canim 14 milyon olur mu,sadece benim 4 psnim var
14 milyon büyük başarı mı? ilk playstation 100 milyondan fazla sattı
quote:
Orjinalden alıntı: THX
14 milyon büyük başarı mı? ilk playstation 100 milyondan fazla sattı
ps2 o. oda kırıldıgı icin. tamamı orjinal oyun oynatan bir konsoldan bahsediyoruz, çıkış fiyatı 600 doların üstü idi.
quote:
Orjinalden alıntı: swat882
dostum 14 milyon kullanıcı demek 14 milyon ps3 demek değil herkes 3-4 tane psn alıyor...4miyon filan
ama ps3 alipta psn almiyanlarida sayarsak yine 16 milyon olur:)
2. yaşında 17 milyon satıldığı açıklandı....hayırlı uğurlu olsun....Yeni dreamcastmış peh......
quote:
Orjinalden alıntı: cancanax
2. yaşında 17 milyon satıldığı açıklandı....hayırlı uğurlu olsun....Yeni dreamcastmış peh......
heh he , kapak oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme