Şimdi Ara

Psn alışveriş sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tür sorular için ana başlık bulamadım, sadete geçiyorum:

Şimdi benim Visa kardım var US PSNdeyim, PAL LBPm var ve add-on content satın almak istiyorum..Birde bir kodun 5 kerelik kullanım hakkı olayı var.US PSNden PAL oyuna addon yüklenmiyor biliyorum UKden bedava olanları yükleyip US olana geçirince oluyor fakat UK PSNdende bişey satın alamıyoruz o yüzden böyle bi çelişki oluyor.

1.UK PSNden hiçbir alışveriş yöntemi yokmu?
    2.Sadece PSN Card Kodlarıylamı yapılabiliyor?
    3.UK storeda kod girme yeri var fakat psn cardların üzerinde bildiğim kadarıyla US diye birşey geçiyor bu Amerikada satıldığından mı?
    4.Bu kartların UK storeda geçtiğini söyleyebilirmiyiz?
    5.Ben 50 USD bir PSN card almak istiyorum şimdi bunda 5 kerelik kod girme sistemi nasıl oluyor?
    6.Kredi kartıyla satın aldık diyelim, o content için kod veripde 5 kullanım hakkı mı veriyor yoksa başka türlü bir sistem mi var?

Çok soru olmuş olabilir fakat birbiriyle bağlantılı sorular, cevaplarsanız sevinirim =)

• 1- yok
    2- yapılamıyor
    3- uk psndekı redeem code bölümü promosyonlar için. örneğin x oyunu satın aldığında y oyunun demosu veya betası için hak kazanabıliyorsun.. onun kodu için..
    4- soyleyemeyız çunku geçmıyor
    5- 5 kerelık kod gırme dıye bırsey yokçç satın aldıgın bır oyunu 5 ayrı makınede aktıve edıp oynatma şansın var.
    6- bakınız 5

• 1 yöntem olarak sadece ingiltere'ye ait bir kredi kartları kullanılabilir
    2 SONY UK psn için kart cıkartmicak galiba öyle bir haber okumustum
    3 Redeem kod veriliyor mesela Qore alınca syphon filter için kod vermişti..
    4 US PSN kartları sadece US psn'de gecerli..
    5 5 kod diye bir olay yok.. C-TRanger'ın dedigi gibi satın alınan içerikler 5 farklı ps3'e paylasılabiliyor.
    6 Sistem dedigim gibi satın alırsın sendeki ps3ile birlikte toplam 5 ps3'te kullanılabilir satın aldıgın şey
  • o 5 kere sisteminde sizin dediğinizi kastetmiştim çok saolun peki şimdi ben UK PSNde oyunu baştan oynayamam o kadar çevremiz filan var napıcam yolu yokmu abiler? O eklentiler olmadanda sıkılıyorum yapıcak bişey kalmadı.Peki oyunu 1. bölge olarak tekrar satın alsam? Oyun nasıl olsa PSN hesabımız üzerine kurulu save dosyasıda var bi kayıp olmaz inş.Tekrar saolun =)
  • cvp varmı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.