Merhaba arkadaşlar, arkadaşım psn den 2 kişi battlefield 3 ü alabileceğimizi söyledi sanırım ikimizde 65 lira verip ikimizde oyunu indirebiliyormuşuz ve ikimizde multiplayer oynayabiliyormuşuz bu doğrumu ikimizde emin değiliz birde oyun inerken bağlantı kesilirse hak yanıyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Eskiden beş kişi alıyorduk be ne günlerdi :)
Bi sorun olmaz arkadaşım.yeni bi hesap açın alın oyunu sonra o hesap bilgilerini ver arkadaşına o indir hesap makinede durduğu sürece defalarca indirebilirsiniz onda bi sorun olmaz bağlantı koparsa da kaldığı yerden devam eder sonra
çok güzel peki kod sorun yaratırmı multiplayer için?
Şimdi diyelim ki 2 kişi alıcaz oyunu, yeni bir psn açtık oyunu aldık. Sonra ben hesabı arkadaşıma verdim o indiricek, aynı anda indirebilir miyiz?Birde hesap deactive vs o tür konular vardı onlar noluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: mkuzyaka35
çok güzel peki kod sorun yaratırmı multiplayer için?
PSN'den alınan oyunlarda kod olmuyor hocam . Yani rahatlıkla oynayabilirsiniz .
quote:
Orijinalden alıntı: zippo90
Şimdi diyelim ki 2 kişi alıcaz oyunu, yeni bir psn açtık oyunu aldık. Sonra ben hesabı arkadaşıma verdim o indiricek, aynı anda indirebilir miyiz?Birde hesap deactive vs o tür konular vardı onlar noluyor?
Indirmeye başladıktan sonra kendi hesabına gecebirsin aynı anda da indirebirsiniz sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: zippo90
ortak hesapla satın alıcaksınız.Aldıktan sonra psn store dan download diyeceksin.İnmeye başladıktan sonra ortak hesaptan çıkıp kendi hesabına gireceksin o sırada diğer arkadaşın girip aynı işlemleri yapınca aynı anda download olur.Ortak hesabı silmeyin veya deactive etmeyin indirme kesilirsede hak yanmaz.