Şimdi Ara

psn battlefield 3 satın alma yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, arkadaşım psn den 2 kişi battlefield 3 ü alabileceğimizi söyledi sanırım ikimizde 65 lira verip ikimizde oyunu indirebiliyormuşuz ve ikimizde multiplayer oynayabiliyormuşuz bu doğrumu ikimizde emin değiliz birde oyun inerken bağlantı kesilirse hak yanıyormu yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

• Eskiden beş kişi alıyorduk be ne günlerdi :)

Bi sorun olmaz arkadaşım.yeni bi hesap açın alın oyunu sonra o hesap bilgilerini ver arkadaşına o indir hesap makinede durduğu sürece defalarca indirebilirsiniz onda bi sorun olmaz bağlantı koparsa da kaldığı yerden devam eder sonra
  • çok güzel peki kod sorun yaratırmı multiplayer için?
  • Şimdi diyelim ki 2 kişi alıcaz oyunu, yeni bir psn açtık oyunu aldık. Sonra ben hesabı arkadaşıma verdim o indiricek, aynı anda indirebilir miyiz?Birde hesap deactive vs o tür konular vardı onlar noluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuzyaka35

çok güzel peki kod sorun yaratırmı multiplayer için?

PSN'den alınan oyunlarda kod olmuyor hocam . Yani rahatlıkla oynayabilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Şimdi diyelim ki 2 kişi alıcaz oyunu, yeni bir psn açtık oyunu aldık. Sonra ben hesabı arkadaşıma verdim o indiricek, aynı anda indirebilir miyiz?Birde hesap deactive vs o tür konular vardı onlar noluyor?

Indirmeye başladıktan sonra kendi hesabına gecebirsin aynı anda da indirebirsiniz sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zippo90

Şimdi diyelim ki 2 kişi alıcaz oyunu, yeni bir psn açtık oyunu aldık. Sonra ben hesabı arkadaşıma verdim o indiricek, aynı anda indirebilir miyiz?Birde hesap deactive vs o tür konular vardı onlar noluyor?

ortak hesapla satın alıcaksınız.Aldıktan sonra psn store dan download diyeceksin.İnmeye başladıktan sonra ortak hesaptan çıkıp kendi hesabına gireceksin o sırada diğer arkadaşın girip aynı işlemleri yapınca aynı anda download olur.Ortak hesabı silmeyin veya deactive etmeyin indirme kesilirsede hak yanmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Greenmangaming oyun satın alma
    10 yıl önce açıldı
    2.el konsol satın alma (YARDIM)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olan herkese teşşekkürler sorunsuz indirdik ve kullanıyoruz,son bir sorum olucak 2 den fazla kişi yararlanabilirmi bundan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuzyaka35

yardımcı olan herkese teşşekkürler sorunsuz indirdik ve kullanıyoruz,son bir sorum olucak 2 den fazla kişi yararlanabilirmi bundan?

yararlanamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.