Şimdi Ara

Psn card soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psn card en güvenli kargoyla nerden alabilirim nasıl kullanılıyor kredi kartım yok lütfen cvp verin şimdiden tşk.

• Kullanimi: Kartin üstündeki veya sana mail olarak vs gönderilmis kodu Ps Store da icerik satin alirken iki secenek cikacak önüne 1: Credit Card 2: Ps Store Card. Ps Store Card i secip ilgili kodu gir ve indir. Tamamdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Kullanimi: Kartin üstündeki veya sana mail olarak vs gönderilmis kodu Ps Store da icerik satin alirken iki secenek cikacak önüne 1: Credit Card 2: Ps Store Card. Ps Store Card i secip ilgili kodu gir ve indir. Tamamdir.

ICO normal kredi kartıyla DLC filan alsam bişe olmaz dimi?? Güvenli midir ?
  • KRL11 Sony güvenlik altyapisini gelistirdiyse birsey olmaz reis. Ben evet diyorum buna. Kredi karti sülalece sevmiyoruz, olsa tereddütsüz Psn den alisveris yapardim kredi karti ile. Benimde bir kredi kartim olsa, bende her ay kredi karti yüzünden kaziga otursam. Bende niye yok, bahan niye almiyorsun?
  • quote:

KRL11 Sony güvenlik altyapisini gelistirdiyse birsey olmaz reis. Ben evet diyorum buna. Kredi karti sülalece sevmiyoruz, olsa tereddütsüz Psn den alisveris yapardim kredi karti ile. Benimde bir kredi kartim olsa, bende her ay kredi karti yüzünden kaziga otursam. Bende niye yok, bahan niye almiyorsun?

gece gece güldürdün reis Allah ta seni güldürsün:)

• quote:

KRL11 Sony güvenlik altyapisini gelistirdiyse birsey olmaz reis. Ben evet diyorum buna. Kredi karti sülalece sevmiyoruz, olsa tereddütsüz Psn den alisveris yapardim kredi karti ile. Benimde bir kredi kartim olsa, bende her ay kredi karti yüzünden kaziga otursam. Bende niye yok, bahan niye almiyorsun?

Kartım gelsinde bikac gune bende alırım bişe.Bu senin yazı renkleri niye bu kadar tatlı onu anlamadım

• StormKing Amin reis, cümlemizi. KRL11 Kartini güle güle kullan. Yazi rengim tatli degil mi. Hatunlari cekiyorum. (Tabiki saka.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar US PSN CARD alıp TR PSN ile oyun indirebiliyo muyuz?
  • Bende alacağım bir tane, beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Particle1

arkadaşlar US PSN CARD alıp TR PSN ile oyun indirebiliyo muyuz?

Psn card TR Psn de aktif olmadığı için tek seçeneğiniz kredi kartı.
  • Eğer Shopto hesabınıza girip "Contact Center"'dan yeni bir ticket oluşturarak istediğiniz "instant psn card" türünü manuel olarak alışveriş sepetinize eklemelerini söylerseniz bunu yapıyorlar. Böylece sizde kargo parası ödemeden ve beklemeden PSN kartınıza sahip olabiliyorsunuz ;) Tabi ki sadece UK PSN için geçerlidir bu kartlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denorath -- 13 Temmuz 2011; 14:17:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.