Bildirim
PSN'cilere Soruyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Wifi uydunet net master
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uydunet ve dandik netmaster modemini kullanıyorum. Tercihim her ne kadar kablolu olsa da mecbur kablosuz kullanıyorum. Buna modem in kötü olması da eklenince bazen oyunlarda kopmalar olmaya başlıyor. -
TTnet, kablosuz modem, ve birde windsurfer -
En sağlamı kablolu bağlamak
Kablo en iyi iletkendir. Genelde wireless ama sinyalde sıkıntı olursa kablodan bağlıyorum. -
Siddetle kablolu KABLOlu kablolu diyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
TTnet, kablosuz modem, ve birde windsurfer
Bu windsurfer nasıl yaptınız hocam. Var mı bir link falan... -
benim modem kablolu başka seçeneğim yok wifi olsa onu kullanırdım -
Modem odamda ps3 de bu yüzden kablolu kullanıyorum -
kesinlikle kablolu -
Kablosuz,airties-204,ttnet -
yanlız bende bi sorun var wi-fi den girince oyun update yapmayı istiyor yarısında hata veriyor her oyunda böyle yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? -
En yüksek performansı kablolu bağlantıda alırsınız. Hem maksimum hız hem de ping bakımından. PS3'dw wireless N olmadığından, kablosuza hiç bulaşmayın derim. Gerçi Wireless N olsaydı bile, kablolu bağlantı yine en iyi performansı verirdi. -
Smile ADSL'in modemini kullanıyorum. Kablolu ile kablosuz arasındaki farkı anlayınca kablolu olarak bağladım. Modemi salona taşıdım mecburen :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak6o
yanlız bende bi sorun var wi-fi den girince oyun update yapmayı istiyor yarısında hata veriyor her oyunda böyle yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?
Network settingsden media connect diye bisi var onu dısable yap
Kablolu Kablosuz fifa12 oynayamadım ne kadar yakın olsa da kablolu farkediyor -
Peki kablolu bağlantıda kablonun makineye uzaklığı, daha doğrusu kablonun uzunluğu herhangi bir bağlantı sorunu yaratıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
Peki kablolu bağlantıda kablonun makineye uzaklığı, daha doğrusu kablonun uzunluğu herhangi bir bağlantı sorunu yaratıyor mu?
Yaratmaz. -
Wi-fi kullanıyorum ama son zamanlarda kafayı yedi ps3, stand by modunda bile internete bağlanıyor
Benzer içerikler
- psn kardeşliği
- japonya"dan alınan ps5 türkiye"de çalışır mı
- garanti belgesini kaybettim ne yapmalıyım
- ingiltere ps5 fiyat
- god of war remake
- ps5 slim disk sürücüsü
- uncharted 5 çıkacak mı
- wolverine oyunu
- ps4 ile ps5 arasındaki fark
- plesteyşın 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X