Bildirim
PSN'cilere Soruyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Wifi uydunet net master
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uydunet ve dandik netmaster modemini kullanıyorum. Tercihim her ne kadar kablolu olsa da mecbur kablosuz kullanıyorum. Buna modem in kötü olması da eklenince bazen oyunlarda kopmalar olmaya başlıyor. -
TTnet, kablosuz modem, ve birde windsurfer -
En sağlamı kablolu bağlamak
Kablo en iyi iletkendir. Genelde wireless ama sinyalde sıkıntı olursa kablodan bağlıyorum. -
Siddetle kablolu KABLOlu kablolu diyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sp@wn
TTnet, kablosuz modem, ve birde windsurfer
Bu windsurfer nasıl yaptınız hocam. Var mı bir link falan... -
benim modem kablolu başka seçeneğim yok wifi olsa onu kullanırdım -
Modem odamda ps3 de bu yüzden kablolu kullanıyorum -
kesinlikle kablolu -
Kablosuz,airties-204,ttnet -
yanlız bende bi sorun var wi-fi den girince oyun update yapmayı istiyor yarısında hata veriyor her oyunda böyle yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ? -
En yüksek performansı kablolu bağlantıda alırsınız. Hem maksimum hız hem de ping bakımından. PS3'dw wireless N olmadığından, kablosuza hiç bulaşmayın derim. Gerçi Wireless N olsaydı bile, kablolu bağlantı yine en iyi performansı verirdi. -
Smile ADSL'in modemini kullanıyorum. Kablolu ile kablosuz arasındaki farkı anlayınca kablolu olarak bağladım. Modemi salona taşıdım mecburen :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Burak6o
yanlız bende bi sorun var wi-fi den girince oyun update yapmayı istiyor yarısında hata veriyor her oyunda böyle yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?
Network settingsden media connect diye bisi var onu dısable yap
Kablolu Kablosuz fifa12 oynayamadım ne kadar yakın olsa da kablolu farkediyor -
Peki kablolu bağlantıda kablonun makineye uzaklığı, daha doğrusu kablonun uzunluğu herhangi bir bağlantı sorunu yaratıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: heavyblitzer
Peki kablolu bağlantıda kablonun makineye uzaklığı, daha doğrusu kablonun uzunluğu herhangi bir bağlantı sorunu yaratıyor mu?
Yaratmaz. -
Wi-fi kullanıyorum ama son zamanlarda kafayı yedi ps3, stand by modunda bile internete bağlanıyor
Benzer içerikler
- ps5 alınır mı
- eski korku oyunları
- ps5 dinlenme modunda oyun iner mi
- ps5 ssd önerisi
- azerbaycan ps5 fiyat
- ps5 vs ps5 pro
- bim ps4
- witcher 1 remake
- the last of us 3
- ps5 oyun indirme süresi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X