Şimdi Ara

Psn çöktü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sıkıntı arkadas listesi online listeleri gorme gibi servislerde diğerlerinde suanlik birsey yok bakalım ilerleyen saatlerde belli olur durumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine çöktü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç bir şekilde 3 farklı bölge hesabımda psn bağlanmıyor, bu işte bir gariplik var genel olsa us hesabında ki dostumda sıkıntı yaşardı.
  • valla baydi artik. ne bu her gun her gun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun bölgesel değil ama belli bir kullanıcı kesimini etkiliyor gibi şuan us hesabında ki yabancı dostum mhw oynuyor sorun yok dedi, aynı şekilde fr türk asıllı dostumda online oyun oynuyor oda hata ile karşılaşmamış ilginç.

Hata alanlar bu işin bir hack saldırısı ile olduğunu bilmeli, ne olur ne olmaz diye pc üstünden hesaplarınıza girip bir kontrol edin veya kayıtlı kredi kartınız var ise silin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Bu sorun bölgesel değil ama belli bir kullanıcı kesimini etkiliyor gibi şuan us hesabında ki yabancı dostum mhw oynuyor sorun yok dedi, aynı şekilde fr türk asıllı dostumda online oyun oynuyor oda hata ile karşılaşmamış ilginç.

Hata alanlar bu işin bir hack saldırısı ile olduğunu bilmeli, ne olur ne olmaz diye pc üstünden hesaplarınıza girip bir kontrol edin veya kayıtlı kredi kartınız var ise silin.

Onlineda sıkıntı yokki zaten arkasaş listen görünmüyor sadece. Cod falan online oynadım ama invite yok sadece

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Biliyorum bende onu söylüyorum şuan yabancı forumlarda haberi geçti, servis durumu güncellendi ve bağlantı sorunları artık belirtilmiş girip kontrol edin.

Sorun tüm psn kullanıcılarını değil ama bir kesimi cidden etkiliyor.

https://status.playstation.com/tr-tr/
  • Fiyatina zam yaptikca sistem dahada kotu bir hizmet veriyor pcde bedava olan online sistemleri bu kadar cökmüyor

• saat 6 civarından beri bloodborne online giremiyorum. Darksouls 3'te de denedim online giriş yapamıyorum. Kısa süreli bir sıkıntı mı ?
  • Arkadaslar kismi duzeldi ama simdi cevrimici olamıyorum cevrimdisi gözukuyorum full.

• Activision serverlarıda şimdi gitti. Cod ww2'ye girilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Arkadaslar kismi duzeldi ama simdi cevrimici olamıyorum cevrimdisi gözukuyorum full.

Bu sorunun cozumunu biliyor musunuz?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Sorun için çözüm yok şuan hizmet durumu linkinden bakın psn eu ve us tüm psn için bağlantı sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Sorun için çözüm yok şuan hizmet durumu linkinden bakın psn eu ve us tüm psn için bağlantı sorunu var.

Tam olarak dedigim sorunu cok yasayan varmis simdi baktim hocam. Bende suan hicbir sorun yok cevrimici gozukememe sorunu disinda. Kırmızı x isareti gitmiyor profilimin yanindaki. Sony de dert bitmiyor. Kart hatasi biter serverlar çöker

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Öyle paralı bir hizmet hack saldırısı veya yoğunlukta olsa böyle hata vermemeli, benim sorun şuan itibari ile bitti sizde kontrol edin.
  • Mtu 1450 yapın düzeliyor bende giremiyordum 1 saatir geçenki çökmenin ardından şuan düzeldi

• 1 ay giremediğimiz günleri hatırladım hey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

1 ay giremediğimiz günleri hatırladım hey gidi günler

Multiplayer orucu tutmuştuk yemin ediyorum.
  • Oziko kullanıcısına yanıt
    sorma hocam mag oynardık ps3 te. artık clandakilerle yazışıp durumumuz ne olacak diye tartışmalar yapardık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.