Şimdi Ara

PSN'de lisansı yenilerseniz, bu içeriği kullanabilirsiniz hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben psnden bir oyun satın almıştım ve playstation'a yükledim. Oyunu bitirdikten sonra satmaya karar verdim ve oyunun bulunduğu psn hesabını sattım. Daha sonra playstation'daki oyuna girmek isteyince bu hata ile karşılaştım. Arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin ama psndeki oyunlar birden fazla playstationda oynanabiliyor diye biliyorum. Ben neden kendi playstationumdaki oyuna giremiyorum?

• Kardes oyun ana hesabi baska bitinde secondry otomatik olarak hesabini ana hesap yapmadgndn ve oyunu satmana ragmen silmememenden kaynakli sorun oyunu sattiysan neden hala gitmeye calisiosun anlam veremefim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz psn adresiyle beraber vermişsinz o adresle giremezseniz artık.
  • Tamam da birden fazla playststionda oynanabiliyor diye biliyorum ben yanlis mi? Psnyi satsam bile playstationda oyunum halen var. Simdi ben psnden o hesaba erissem sattigim adam mi gitemeyecek oyuna ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelstan

Tamam da birden fazla playststionda oynanabiliyor diye biliyorum ben yanlis mi? Psnyi satsam bile playstationda oyunum halen var. Simdi ben psnden o hesaba erissem sattigim adam mi gitemeyecek oyuna ?

Ps3ten bahsediyorsaniz: o psn'e giris yapan iki makinede oynanir satin alinan oyunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Tamam da birden fazla playststionda oynanabiliyor diye biliyorum ben yanlis mi? Psnyi satsam bile playstationda oyunum halen var. Simdi ben psnden o hesaba erissem sattigim adam mi gitemeyecek oyuna ?

Ps3ten bahsediyorsaniz: o psn'e giris yapan iki makinede oynanir satin alinan oyunlar.

adama şifresini ve değiştirmesi için bilgileri vermiştim satması için. dünde baktım kendi oyunuma giremediğimi gördüm şimdi ben hesabıma erişip şifreyi değiştirsem oyunu sattığım adam giremeyecek mi kendi oyununa?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

adama şifresini ve değiştirmesi için bilgileri vermiştim satması için. dünde baktım kendi oyunuma giremediğimi gördüm şimdi ben hesabıma erişip şifreyi değiştirsem oyunu sattığım adam giremeyecek mi kendi oyununa?

Ayni psn adresi ile iki makinede oturum acip ikiniz de oynayabilirsiniz. Yani sifre ortak olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak şimdi kardeşim psn hesabını 2 farklı ps3 te kullanabilirsin sen sattıgın adam şifreyi değiştirirse sen giremezsin o psn hesabına aldığın oyunda ps3 e kayıtlı olmaz psn hesabına kayıtlı olur anladınmı şimdi sen aldın oyunu indirdin ps3üne e oyun indi şimdi ben satayım ne olsa ps3 ümde var oyun yüklü oynarım hayır o hesabı satarsan oynayamazsın anladınmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bak şimdi kardeşim psn hesabını 2 farklı ps3 te kullanabilirsin sen sattıgın adam şifreyi değiştirirse sen giremezsin o psn hesabına aldığın oyunda ps3 e kayıtlı olmaz psn hesabına kayıtlı olur anladınmı şimdi sen aldın oyunu indirdin ps3üne e oyun indi şimdi ben satayım ne olsa ps3 ümde var oyun yüklü oynarım hayır o hesabı satarsan oynayamazsın anladınmı.

Bunu bilmiyorum işte. Ama adam da numaramı çoktan silmiştir bile aylar oldu çünkü. Adama mail attım şifreyi değiştirmemesi için ama cevap gelir mi meçhul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.