Şimdi Ara

PSN deki en ucuz full oyun Linger in Shadows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyun hakkında bilgisi olanlar bilgilerini paylaşabilirmi acaba.oynanış şekli amacı ve süresi veya sık takılan noktaları nelerdir...şimdiden teşekkürler....

• Oynanış şimdiye karaki diğer puzlle turlerinden çok farklı.. Şöyle anlatıyım, bölümlerde senin kontrol edemediğin olaylar gelişirken, sen bunları ileri geri asrıp, belli şeyleri bulmaya, çözmeye, müdahale etmeye calışıyosun. Binevi, film izlerken, ileri geri sarıp daha detaylı inceleme gibi. Bilmiyorum tam anlatabildimmi.. Bide benim sorum olacak, PSN`de satılan PS1 oyunlar 40GB PS3 lerdede çalışıyomu?
  • Kendisi interaktif bir video sadece. Videonun ilerlemesi için Sixaxis ile sağ sol yapmak, sallamak, videoyu hızlıca sarmak gibi şeyler yapman gerekiyor. Gizli trophyleri açmak içinse videoya gizlenmiş resimleri bulmak gerekiyor. Videonun toplam süresi yaklaşık 7dk. Ama olayı çözmek benim uzun zamanımı almıştı.

Yaklaşık 5 YTL eder mi derseniz, tamamen zevkinize kalmış. Trophy edinmek isterseniz bile alınabilir. Videoda da güzel kareler var estetik olarak. Ayrıca youtube'da aratırsanız videonun tamamını ve oynanışı bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeyds -- 6 Aralık 2008; 18:10:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.