Şimdi Ara

Psn game sharing önemli bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 makinede psn hesabı paylaşmanın legal olduğunu biliyorum.Şimdi ben psn hesabımı bir arkadaşımla paylaşıyordum.Oyunları benim hesaba alıyorduk o da indirip kendi hesabından oynuyordu.Buraya kadar her şey güzel.Sonra bir gün arkadaşın kardeşi kazayla benim hesabıımın olduğu user ı silmiş.Şimdi arkadaş yeni user açıp benim hesaba login olmaya çalıştığında you cannot sign in using another account hatasını alıyor sadece 2 makinede kullanmıştık.Bu sorunu nasıl çözeriz ve arkadaş tekrar benim hesabımı kullanabilir?

• galiba sen o useri diyelim ki yyx diye açtın tekrar yyx diye girersen aktif olması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

galiba sen o useri diyelim ki yyx diye açtın tekrar yyx diye girersen aktif olması gerekiyor

teşekkürler deneyelim bir sonucu yazarım...
  • yok olmadı arkadaşlar başka fikri olan varsa yardım beklyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyox

yok olmadı arkadaşlar başka fikri olan varsa yardım beklyoruz

ne oldu?yazdın o userle giremedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

yok olmadı arkadaşlar başka fikri olan varsa yardım beklyoruz

ne oldu?yazdın o userle giremedin mi?

evet o userlada girememiş...
  • En baştan alalım bakalım arkadaşın doğru mu yapıyo :) ?

Create New User'dan yeni bi user açsın, adı farketmez.. Açtığı yeni user'a giriş yapsın.Sonra PSN bölümünden Sign Up yapsın ve Use an Existing Account seçeneğine tıklayıp mevcut mail adresi ve şifreyi girsin. Bu şekilde yapıyorsa girmemesi mümkün değil, pek alakası yok ama bunu yaparken sen o hesapta online olmamaya bak.Bi de bu şekilde denemekte fayda var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

En baştan alalım bakalım arkadaşın doğru mu yapıyo :) ?

Create New User'dan yeni bi user açsın, adı farketmez.. Açtığı yeni user'a giriş yapsın.Sonra PSN bölümünden Sign Up yapsın ve Use an Existing Account seçeneğine tıklayıp mevcut mail adresi ve şifreyi girsin. Bu şekilde yapıyorsa girmemesi mümkün değil, pek alakası yok ama bunu yaparken sen o hesapta online olmamaya bak.Bi de bu şekilde denemekte fayda var..

arkadaş afk şu an böyle yaptığını tahmin ediyorum ama belki bir yeri yanlış yapmıştır gelsin deneticem teşekkür ederim
  • quote:

dediğini yapınca oldu tamamen arkadaşın denyoluğu imiş bir sorun yokmuş becerememiş :D herkese teşekkürler
  • quote:

quote:

dediğini yapınca oldu tamamen arkadaşın denyoluğu imiş bir sorun yokmuş becerememiş :D herkese teşekkürler

Rica ederim gecmis olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.