Şimdi Ara

psn hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 hafta önce ps3 aldım. cihaz kırık değil. Fight Night Champion oyununu almayı düşünüyorum. Eğer psn üzerinden alırsam ilerde cihaz arıza yaptığında kullanılmaz hale geldiğinde oyunu yeni cihaza tekrar satın almam gerekiyormuş. Bunu ps tamiri yapan kişi söyledi. Bu psn, steam gibi birşey değil mi? Cihaz yenilense de bu oyun benim psn hesabımda olduğundan tekrar download edip kullanamıyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir hesabi iki farkli ps3'te kullanabilirsiniz

• O zaman psn den almak mantıklı. Disk sesinden de kurtulurum.
    Adamın dediği cihazın ID sine kayıt oluyormuş. Cihaz öldüğünde oyunda tekrar kullanılamıyormuş tekrar satın almak gerekliymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendLuta

O zaman psn den almak mantıklı. Disk sesinden de kurtulurum.
    Adamın dediği cihazın ID sine kayıt oluyormuş. Cihaz öldüğünde oyunda tekrar kullanılamıyormuş tekrar satın almak gerekliymiş.

Dostum yeni cihaz icinde oyunu almana gerek yok zaten hazirda olan hesabi yeni makinende aktif edersin yine kullanirsin tamirci iyi sallamis insanlar emin olmadan nasil birilerini yonlendiriyor anlamis degilim bu arada konsolun uzun br sure bozulacagini sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 28 Temmuz 2013; 7:42:00 >
  • Tamir degil de kirma islemlerini yapan kisi soyledi galiba.

• PS tamiri yapan kişi sıkmış.

• Evet tamir kırma oyun satışı yapan birisi.

• Hocam bende psn oyunlraını kullanıyorum çoğunlukla fakat inme süreleri benim çileden çıkartıyor bir oyunu 2.5 gün bekledim şimdiden allah sabır versin hocam alıştım ben artık koymuyo
  • Oh maşallah 2 gün mü. Napalım disk sesindense beklerim artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.