arkadaslar saatlerdir psn'e baglanamiyorum,ps3 uzerinden internete girebiliyorum yani internetle ilgili herhangi bir problem yok ama psn'e girmek icin sign in yaptigim zaman 80710092 kodlu hatayi veriyor bilgisayarimdan da internete girerken herhangi bir problem yok yalniz msne girerken yine sorun cikiyor...bu tarz bir problem yasayan arkadaslar cozumu bilen varsa yardimci olabilirmisiniz???
bende bilgisayrda ara sıra msn ye giremiyorum...ps3 ü kapatıp yeniden dene..olamzsa modemi kapat yeniden dene
quote:
Orjinalden alıntı: swat882
bende bilgisayrda ara sıra msn ye giremiyorum...ps3 ü kapatıp yeniden dene..olamzsa modemi kapat yeniden dene
saol hocam cevap icin yalniz herseyi yaptim modemi ps3u kapatip actim defalarca,modeme reset attim,primary & secondary dns'leri degistirdim ama naptiysam olmadi,internete girerken hicbir problem yok ama sadece psn ve msn'e girerken sorun yasiyorum
Bende şu anda "Use of PSN has been suspended" diye bir uyarı veriyor. Genel bir sorun olabilir.
bendede geçenlerde olmuştu bişe yapmadım kapattım bi süre sonra tekrar açtığımda kendiliğinden düzelmişti...
quote:
Orjinalden alıntı: ghostie
Bende şu anda "Use of PSN has been suspended" diye bir uyarı veriyor. Genel bir sorun olabilir.
ayni hata bende de var ve hicbir PSN ye giremiyorum benim hata kodum 80023017
panik yapmayın ya olur böyle şeyler..düzeleri bir kaç dakika içinde..
ayni hata bende de var ve hicbir PSN ye giremiyorum benim hata kodum 80023017
O kod bana da çıktı şimdi. Hata kodları listesinde "rds" eklemiş:
quote:
80023017 Hata Kodu: Sign In olabiliyor, Download lar devam ediyor ama PSN e bağlanılamıyor ve online oyun oynanamıyor. Anlamı PSN bakımda. Aynı gün içinde sorunun çözüldüğü görülmüştür.
Bugün psnde sıkıntı olduğu belli. Ben bugüne kadar Ps3de hiç lag sorunu yaşamazdım fakat bugün oynanmayacak derecede lag vardı. En kısa zamanda düzeltirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme