Şimdi Ara

PSN Hesabı Satın Alma olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıllardır PS3 oyuncusuydum fakat artık PS4'e terfi ettim.
    PS3'ten kalan kendime ait bir PSN hesabım var. Özellikle GTA5'te karakterim yüksek seviye, o yüzden onu kullanacağım.
    Fakat ekstra olarak şöyle bir durum var: bir arkadaşım da bana PSN hesabını verecek kullanmam için. Kendisi kendi hesabını aktif olarak kullanıyor online oyunlarda, ama ondaki oyunları indirmem için hesabını benimle paylaşabilirmiş.
    Arkadaşımın hesabında GTA5 ve FIFA17 var, onun hesabından oyunları kendi cihazıma indireceğim. Bunun için sanırım onun hesabını kendi cihazımda Primary olarak ayarlamam lazım? Tam bilgim yok bu konuda ama. (Oyunları online oynamak için, oyunun indirildiği hesabın Primary olarak ayarlanması gerekiyomuş sanırım

Olay buraya kadar normal güzeldi, fakat yeni bir şey daha ortaya çıktı:
    Satın almak istediğim 5-6 oyun vardı ve internette birisinin PSN hesabını sattığını gördüm. Adamın hesabında benim istediğim oyunların hepsi mevcut ve gayet uygun bir fiyata satıyor. Benim için CD olması önemli değil zaten 1TB cihaz aldım, oyunları indiririm o hesaptan.

Şimdi bu durumda; ben hem kendi arkadaşımın hem de o adamdan satın alacağım yeni PSN hesabını kendi PS4'ümde Primary olarak ayarlayabilir miyim?
    Ve bu durumda bu iki PSN hesabından indireceğim oyunları, kendi PSN hesabıma girip online olarak sıkıntısız oynar mıyım? (Kendi PSN hesabımda PS Plus olacak)

Umarım karışık anlatmamışımdır, şimdiden çok teşekkürler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahege270 -- 14 Haziran 2017; 17:14:46 >

• Hesaplar Primary kaldığı sürece evet.
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Yeni satin alacagim hesap benim cihazimda primary olarak kalacak zaten hep. Baskasi kullanmicak o hesabi sanirim..

Ek olarak arkadasimin hesabini da mi primary yapmaliyim hocam? Peki arkadasimin cihazinda onun hesabi secondary mi olacak o zaman hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben bu konuyu tamamen okudum da benim olayim biraz daha farkli oldugu icin kendime uygun cevabi bulamadim.
    Ondan dolayi konu actim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.