Şimdi Ara

PSN Hesap Kaldırma PS4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar PS4'üm bozulunca servise göndermiştim yeni PS4 gönderdiler ama hesabım eski cihazda ana hesap olarak kaldı yeni gelen cihazda ana hesap olarak kullanamıyorum ve hesabımı eski cihazdan kaldırmak için cihaz üzerinden olması gerektiğini söylüyor SEN internet sitesi bu sorunu nasıl halledebilirim?

• Sony entertainment sitesi uzerinden hesap bilgilerinle giris yap ana cihazi sil sonra yeni ps4 un uzerinden hesabin ile giris yap ana hesabi etkinlestir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tüm cihazları devre dışı bırak yaptım PS3'te silindi ama sıkıntı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku5860

Teşekkürler hocam tüm cihazları devre dışı bırak yaptım PS3'te silindi ama sıkıntı değil.

Düzeldi mi hocam? benzer bir durumda ben yaşıyorum şu an.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

quote:

Aynen düzeldihttps://account.sonyentertainmentnetwork.com burdan cihazı devre dışı bırakın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

quote:

Aynen düzeldihttps://account.sonyentertainmentnetwork.com burdan cihazı devre dışı bırakın.

Eyvallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.