Bildirim
PSN Hesabı kaldırma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kendi gesabindan giriş yap sonra ayarlardan kullancilara gel orda kullanci sil var ordan silmek istediğin hesabı seç orda sana şifre falan sormaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmuyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DoDoking
Olmuyor hocam
Ayarlardan kullanıcı sil diyince ne diyo ki sana şifre istemez çünkü ben kardeşlik konusunda birçok defa alım satım yaptım silerken de şifre falan istemiyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: ayqunn
quote:
Olmuyor hocam
Ayarlardan kullanıcı sil diyince ne diyo ki sana şifre istemez çünkü ben kardeşlik konusunda birçok defa alım satım yaptım silerken de şifre falan istemiyordu.
eğer o hesaptan çıkış yaptıysan oturum açmanı istiyor
aynen oturum aç öyle sil diyor -
Demek istediğinizi anladım ama silmek istediğiniz hesaptan girerseniz şifre ister. Siz başka bir hesaptan girin ayarlardan silmeyi deneyin. Çünkü ben hep öyle yapıyorum bir defa şifreyi kaybetmistim direk silmeme izin vermişti
öylede yaptım olmuyor nasıl silecez bunu ya -
quote:
öylede yaptım olmuyor nasıl silecez bunu ya
Eğer oyunların kutuluysa ve güncelleştirmeleri de sıkıntı etmem internetim iyi diyosan ps4'e hard reset atmanı öneririm. Cihazını komplen sıfırlar her şeyi yeniden kurman gerekir. Youtube'da da videoları bulunmakta.
Oturumu açmadan silinmiyor başıma geldi. Allahtan şifreyi bir yere yazmışım oturumu açıp öyle silebildim. Öbür türlü formatlamak gerekecekti
O zaman o hesap hep kalacak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X