Şimdi Ara

----PSN HESAPLARI TAKAS BÖLÜMÜ(ANA KONU)---- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.531
Cevap
27
Favori
107.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.hesap: assasins creed revelations
    2.hesap :amy
    3. hesap:crysis+shank
    4 . hesap:infamous fob
    ve elimde 3 tane bf 1943 redeem kod bulunmakta
    her turlu teklifi dusunurum

not: 1. hesap için aradığım oyun prototype 2 dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bay Snitzel -- 16 Mayıs 2012; 22:55:19 >
  • God Of War Ghost Of Sparta
    God Of War Chains Of Olympos
    Renegade Ops Tek hesapta takas teklifleri değerlendirilir
  • guncel
  • Beyler black ops dlc lerinin oldugu hesap aranıyor.
  • God Of War Ghost Of Sparta
    God Of War Chains Of Olympos

Tekliflere acigim. ( iki kisilik cocuk oyunu ariyorum LBP var)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.hesap- Crysis 1-2
    2.hesap- nba jam, İnfamous:festival blood, if2 festival blood dynamic theme, dungeon hunter:alliance, burn zombie burn
    3.hesap- İnfamous 2

her türlü takas tekliflerine açıktır.
  • Elimde son olarak

Infamous 2 + Fest of blood + baconing + limbo + renegade ops lu 5 oyunluk hesabım kaldı. İlgilenenler tekliflerini pmden yapabilir.
  • Fifa Street var Prototype 2 ile takas etmek isterim.
  • güncel
  • arkadaşlar elimde battlefield 1943 redeem code var UNCHARTED 3 DLC (FİYATI TAMAMLAYACAK KADAR) YADA JOURNEY OYUNUNA KARŞI VERİRİM
  • takaslık psn hesapları
    1.hesap
    god of war 1
    god of war 2
    resident evil 5 gold edition
    infamous blood of festival
    mortal kombat 1 2 3
    parasite eve 2
    oynamadığım her psn oyunuyla takas olur..

2.hesap
    battlefield 3...

sadece fifa 12 , assassain creed revelations, nfs the run ile takas olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pislikgitar -- 16 Mayıs 2012; 12:17:01 >
  • arkadaşlar psn hesabıma oyun indirdim bu hesaptan bir arkadaşımla paylaşıcağım.ancak yeni oyun indirdiğim zaman tekrar paylaşma oluyormu aynı kişi veya başka bir arkadaşla yoksa yeni bir hesap açıpmı indirmem gerekiyor yani aynı hesapla her oyunu iki defa paylaşabilyormuyum.cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tşkr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobzeci

arkadaşlar psn hesabıma oyun indirdim bu hesaptan bir arkadaşımla paylaşıcağım.ancak yeni oyun indirdiğim zaman tekrar paylaşma oluyormu aynı kişi veya başka bir arkadaşla yoksa yeni bir hesap açıpmı indirmem gerekiyor yani aynı hesapla her oyunu iki defa paylaşabilyormuyum.cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tşkr.

kardeşim oyunları arkadaşına verdiğin hesap üzerinden indirirsen o deactive etmediği her zaman içerisinde indirdiğin oyunları indirebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

1.hesap- Crysis 1-2
    2.hesap- nba jam, İnfamous:festival blood, if2 festival blood dynamic theme, dungeon hunter:alliance, burn zombie burn
    3.hesap- İnfamous 2

her türlü takas tekliflerine açıktır.

Güncel. İlerlemeli (red dead redemption, lanoire, nfs vs) oyunlar ile de takas olur. Başka oyun teklifleride değerlendirilir.
  • Bf3
    İnfamous
    Little big planet
    Ve bazi oyun dlc leri var

Psn hesabi pm atiniz lutfen
  • The Walking Dead Season Pass kardeşliği yapmak isteyen var mı ?
  • Midnight Club L.A. Complete Edition içerikli hesap var.

Takas için aradığım : DiRT 3 içerikli hesap.

PM le ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trickmaster10

quote:

Orijinalden alıntı: alivegoodpeople

güncel

Bana sattığın dead island hesabının şifresini değiştirmişsin düzelticem dedim düzeltmedin??
    Clabnick benim değiştirdiğimi zannediyor..

Sen herkese aynı numarayı mı yapıyorsun terbiyesiz!! Aynı şeyi TaKo nickli arkadaşımızdan aldığımız Ac:R hesabı için de yaptın, şifreyi ve maili değiştirdin sonra başkası değiştirdi dedin ve hesabın üstüne yattın.
    Bu adamdan aman diyim uzak durun başınız çok ağırır. Bana inanmayanlar TaKo arkadaşımızla iletişime geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

quote:

güncel

Bana sattığın dead island hesabının şifresini değiştirmişsin düzelticem dedim düzeltmedin??

Sen herkese aynı numarayı mı yapıyorsun terbiyesiz!! Aynı şeyi TaKo nickli arkadaşımızdan aldığımız Ac:R hesabı için de yaptın, şifreyi ve maili değiştirdin sonra başkası değiştirdi dedin ve hesabın üstüne yattın.
    Bu adamdan aman diyim uzak durun başınız çok ağırır. Bana inanmayanlar TaKo arkadaşımızla iletişime geçebilir.

Sen kimsin ne değişircem şifreyi tako nun sattığı adam değişirmiş şifreyi ben değişirsim hesabı aldığım anda değişirirdim hesabı aldıktan haftalar sonra şifre değişti..Eğer sensen hesabı alan kişi senin yaptığın belli oldu benim üzerime atma yaptığın dolandırıcılığı ..!

Tako şifre değişince düzeltti tekrar verdi ben uğraşamıcam hesap senin sorumluluğunda olsun istediğini ver istediğine verme dedi attığı özel mesajımı göstereyim illa seni yalancı çıkarmak için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trickmaster10 -- 17 Mayıs 2012; 15:20:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

quote:

güncel

Senmisin lan o hesabı alan çocuk!! senin yüzünden 65 liradan oldum sen bi elime geç beni göreceksin bide gelmiş söylediğin laflara bak..Hesabı alıp siteden deaktive yap sat ona buna sonrada gel hesabın üstüne yattı diye suçla başkalarını ...

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.