Şimdi Ara

----PSN HESAPLARI TAKAS BÖLÜMÜ(ANA KONU)---- (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.531
Cevap
27
Favori
107.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Trickmaster10

quote:

Orijinalden alıntı: Feah 2096

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alivegoodpeople

güncel

Bana sattığın dead island hesabının şifresini değiştirmişsin düzelticem dedim düzeltmedin??
    Clabnick benim değiştirdiğimi zannediyor..

Sen herkese aynı numarayı mı yapıyorsun terbiyesiz!! Aynı şeyi TaKo nickli arkadaşımızdan aldığımız Ac:R hesabı için de yaptın, şifreyi ve maili değiştirdin sonra başkası değiştirdi dedin ve hesabın üstüne yattın.
    Bu adamdan aman diyim uzak durun başınız çok ağırır. Bana inanmayanlar TaKo arkadaşımızla iletişime geçebilir.

Sen kimsin ne değişircem şifreyi tako nun sattığı adam değişirmiş şifreyi ben değişirsim hesabı aldığım anda değişirirdim hesabı aldıktan haftalar sonra şifre değişti..Eğer sensen hesabı alan kişi senin yaptığın belli oldu benim üzerime atma yaptığın dolandırıcılığı ..!

Demek dolandırıcı benim öyle mi o zaman TaKo arkadaşımızın bana gönderdiği, seni anlatan mesajı paylaşayım burada.

• Emre bu kaçıncı vukuatın be abicim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

güncel

Bana sattığın dead island hesabının şifresini değiştirmişsin düzelticem dedim düzeltmedin??

Sen herkese aynı numarayı mı yapıyorsun terbiyesiz!! Aynı şeyi TaKo nickli arkadaşımızdan aldığımız Ac:R hesabı için de yaptın, şifreyi ve maili değiştirdin sonra başkası değiştirdi dedin ve hesabın üstüne yattın.
    Bu adamdan aman diyim uzak durun başınız çok ağırır. Bana inanmayanlar TaKo arkadaşımızla iletişime geçebilir.

Sen kimsin ne değişircem şifreyi tako nun sattığı adam değişirmiş şifreyi ben değişirsim hesabı aldığım anda değişirirdim hesabı aldıktan haftalar sonra şifre değişti..Eğer sensen hesabı alan kişi senin yaptığın belli oldu benim üzerime atma yaptığın dolandırıcılığı ..!

Demek dolandırıcı benim öyle mi o zaman TaKo arkadaşımızın bana gönderdiği, seni anlatan mesajı paylaşayım burada.

Adamın yoğun hesaba ayıracak zamanı yok bana verdi senin sorumluluğunda dedi sen gelip benden isteyeceğin yerde hesabın üzerine yattı diyosun ulan avanak ben oyunu oynayamıyorum ki deaktive etmişsin hesabı satmışsın bide yatpığın terbiyesizliği örtmeye çalışıyorsun!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trickmaster10 -- 17 Mayıs 2012; 15:33:20 >

• Adamın yoğun hesaba ayıracak zamanı yok bana verdi senin sorumluluğunda dedi sen gelip benden isteyeceğin yerde hesabın üzerine yattı diyosun ulan avanak ben oyunu oynayamıyorum ki deaktive etmişsin hesabı satmışsın bide yatpığın terbiyesizliği örtmeye çalışıyorsun!!!
  • Evet mesajların saatine dikkat edelim.
    Bana gönderdiği mesajını görmeyip mesaj atamadığım için öyle sanıp bir mesaj atmış olabilir ama 1 saat sonra irtibat kurup olayın iç yüzünü ispat edince attığı mesajdır bu. Eğer elinde varsa bana gönderdiği mesajla aynı saatte olup, dolandırıcı olduğumu belirten mesajları paylaşmanı bekliyorum. Hadi bakalım !!
  • quote:

Evet mesajların saatine dikkat edelim.
    Bana gönderdiği mesajını görmeyip mesaj atamadığım için öyle sanıp bir mesaj atmış olabilir ama 1 saat sonra irtibat kurup olayın iç yüzünü ispat edince attığı mesajdır bu. Eğer elinde varsa bana gönderdiği mesajla aynı saatte olup, dolandırıcı olduğumu belirten mesajları paylaşmanı bekliyorum. Hadi bakalım !!

Neyi ispat etmiş adam seni savunuyor olayın en başından beri sen artık nasıl kandırdıysan adamı makinemdem sildim fln demişsin bende silerim ne var oyunu satmışsın makinendende silersin sen bırak oraya buraya haksızlğa uğradım yazmayı eğer hesabı istiyorsan benden istiyecektin sen yanlış yaptın
  • quote:

quote:

Evet mesajların saatine dikkat edelim.

Neyi ispat etmiş adam seni savunuyor olayın en başından beri sen artık nasıl kandırdıysan adamı makinemdem sildim fln demişsin bende silerim ne var oyunu satmışsın makinendende silersin sen bırak oraya buraya haksızlğa uğradım yazmayı eğer hesabı istiyorsan benden istiyecektin sen yanlış yaptın

Bu da Tako arkadaşımızın az önce gönderdiği mesaj.

Adam beni mi savunuyor baştan beri? Buna ancak gülünür, baştan beri beni savunsaydı o mesajı atmazdı sana, he eyvallah savundu doğrudur ama işin gerçeğini öğrenince.
    İşte senin gibi cin olmadan adam çarpmaya kalkan tipler deli ediyor beni.
    Ben hesabı satsam zaten makinemde olmaz oyun, satmam için deaktive edip satmam lazım o zamanda oyun silinir zaten.

Düzeltme: Resim iyi çıkmamış düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 17 Mayıs 2012; 17:03:17 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

güncel

Tako şifre değişince düzeltti tekrar verdi ben uğraşamıcam hesap senin sorumluluğunda olsun istediğini ver istediğine verme dedi attığı özel mesajımı göstereyim illa seni yalancı çıkarmak için..

Trickmaster10 isimli eleman daha önce clabnick nickli arkadasimizla sorun yasayan josee_mourinhoo nickli arkadasin ta kendisi. Kendisi bana telefonda soyledi.. Nasil bir adam oldugunu Clabnick'e sormaniz yeter zaten :)

Yöneticiler mesajlari silmeden önce açıklamasını yapalım;

Trickmaster10 nickli arkadaş 2-3 hafta önce bana gelip hesabının durup dururken deaktive oldugunu indiremedigini falan soyledi. Halbuki oyunu çoktan indirmiş ve defalarca oynadigini bana anlatmisti. Oyun nasil kendi kendine silinip de deaktive oluyor orasını da bilmiyorum tabi ! Sonra 4 kullanici hakki doldugu yönünde uyari çıkmiş güya; kendisine defalarca soyledim ama anlamak istemiyor. Paylasim hakki ya 5'tir ya 2'dir.. AC: Revelations oyunu da 18 Kasım'dan sonra çıktığı için bu paylaşım gosterse gosterse 2 gosterir zaten..

Bu olaydan sonra arkadaşı önemsemedim ve sonucta hesabi sattigimi onun da oynadigini ve yardimci olmakla ugrasamayacagimi soyledim..

Dün şifre yanlış diye tekrar bana geldi, onca isimin gucumun arasında yardimci olmaya calistim. Mail'imi kontrol ettigimde mail adresi anan4@hotmail.com olarak degismisti.. Bana mail adresime bakmami, hangi mailse orda yazili oldugunu soyledi. Aklinca bana işi ögretiyor ki suphe cekmesin ;) Sonra bi baktim sifresi aynı, hesaba girebildim. Maili eski mail adresine cevirerek hesaba girdim. 2 kislik hakki dolmus gozukuyodu, 4 degil yani ;) Neyse yine de magdur sandigim Trickmaster10'a maili ve sifreyi geri verdim ve dogal olarak sucluyu Feah 2056 nickli Ferit arkadasimiz sandim. Cunku ilk msj cektigimde cevap vermemisti. Sonrasinda maili eski haline getirince Trickmaster10'a isimin cok yogun oldugunu ve ugrasamayacagimi sorumlulugun onda oldugunu soyledim. Ferit'e de msj cektim, sifre Trickmaster10'da ondan alirsin diye.. Ferit'in de boyle suclanmak gucune gittigi ve bi alakasi olmadigi icin hesabi kameraya cekip sildi. Bunu da youtube'a kaydedip linki bana gonderdi, sonrasinda da istersen sifreyi ver deaktive ediyim satarsiniz dedi guzelce.. Ben de tabiki kabul etmedim, sifreyi alip geri yuklemesi isin israr ettim. En sonunda kabul edince, Trickmaster'in var olan mail adresini once Trickmaster10@hotmail.com diye degistirdigini, sonra maili isteyince de tako@msn.com diye sacma sapan bi adrese donusturdugunu gordum. Ve bi cakallik dondugunu anladim, sifreyi ve maili girdigimde hesap ve sifre yanlis diyodu. Tekrar pm attim yanlis olduguna dair, bu hemen panik yapti tabi siz beni dolandiriyosunuz da bilmem ne de, sifre istiyosaniz parami geri falan demeler vs.. En sonunda beni dolandirici ilan etmekle tehdit etti, onun kaybedecegi sadece fake bir hesap benimse kaybedicek bir suru referansim falan varmis :) Ki benim bu olayda ne zararim ne yararim hatta alakam bile yok. Onca tatli dil ve efendi tavir sergilememe ragmen ne orta yol bulabildim ne de sifreyi geri alabildim. Ferit arkadasimiz da bosver diyince Allah'a havale edip engelledim arkadasi..

AMAÇ;

Bu saf arkadasimiz sony'nin sitesinde deaktive all diye bir secenek kesfetmis. Saniyo ki deakive all yapinca herkesin hesabi deaktive olup butun haklar ona kalicak. Once bizi bunla sucladi zaten :) ki oyle bisi olmadigini biri bu arkadasa soylesin. Sonrasinda maili kendi degistirip supheleri ortadan kaldirmayi planladi, bende maili ve sifreyi magdur diye ona verdim. Sonra da mail ve sifreyi kendi istedigi gibi degistirip sucu Ferit'e atmaya calisti. Maksat da butun hesap ona kalip deaktive all ile butun haklara sahip olmakta galiba. Ayni olayi clabnick'e yapmisti zamaninda, sattigi hesabin sifresini degistirip arkadasi zor durumda birakmisti.. Yoneticilerin geregini yapmasini rica ediyorum !

Not: Mail adresini duzelttigimde, arkadasa hacker'im ben diye esrpi yapmistim. Ciddiye almis korkmus, saka oldugunu tekrarliyorum burdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 17 Mayıs 2012; 15:54:08 >

• Arkadaslar konuyu bu sekilde kullanmayin lutfen. Problem varsa sorunlu alisverisler bolumunde konu acarak lutfen cozun problemi.

Tskler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Arkadaslar konuyu bu sekilde kullanmayin lutfen. Problem varsa sorunlu alisverisler bolumunde konu acarak lutfen cozun problemi.

Tskler.

Seni de ilgilendiriyo oku :) bi kac ay once aynisi basina geldi !
  • quote:

Arkadaslar konuyu bu sekilde kullanmayin lutfen. Problem varsa sorunlu alisverisler bolumunde konu acarak lutfen cozun problemi.

Tskler.

Ben kendi hakkımdan çoktan vazgeçtim zaten, başka insanlar mağdur olmasın diye yazdım.
    İsteyen, güvenen alışveriş yapsın, güvenmeyen yapmasın. Bu da son mesajımdır, böyle rezil bir şey ile daha fazla da uğraşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubSilentio -- 17 Mayıs 2012; 16:54:12 >
  • Yahu 3 kuruş için yapılan şeylere bak..

Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın. Geçmiş olsun sana da kardeş. Bu konuyu burada değil şikayetler/olumsuz alışverişler kısmında inceleyin bence.
    Senin ilk mesajında resme tıkladım okudum. Sonra diğer arkadaşın yazdıklarına baktım. O da bir resim koymuş. Sen saatlerden bahsetmeden önce; ''Dur yahu bir de saatlerine bakayım.'' dedim ve aradan epey geçtiğini gördüm.
    Aynı gün olsa da TaKo nickli arkadaşın son sözü, diğer kişinin dolandırıcılık yaptığı yönünde.

Yazık, günah diyorum başka da bir şey demiyorum.
  • ve trickmaster10 nickli ( kötü söz söylemek istemiyorum)

clabnickle olan dead island lı hesabımızın şifresini değiştirdi
  • quote:

quote:

Tskler.

Haklısın hata ettik, kimsenin uğramadığı sorunlu alışverişler kısmına açmalıydık konuyu, açmalıydık ki kimse göremesin bu arkadaş istediği gibi at koştursun dolandırsın herkesi. Doğru bunu yapmalıydık.
    Ben kendi hakkımdan çoktan vazgeçtim zaten de iyilik de yaramıyor.İsteyen, güvenen alışveriş yapsın, güvenmeyen yapmasın.
    Bu da son mesajımdır böyle rezil bir şey ile daha fazlada uğraşmam.

Merak etme kardesim ayni kavgayi bi kac ay once clabnick yapiyodu burda ayni kisiyle o yuzden hak verir bize dert etme..

• Emre er kardes. Bak simdi kontrol ettim beraber kullandigimiz hesabi ve sifre degismis neden bu sekil yaptin yine ?
  • quote:

ve trickmaster10 nickli ( kötü söz söylemek istemiyorum)

clabnickle olan dead island lı hesabımızın şifresini değiştirdi

Gecmis olsun kardesim, ben ucuz kurtuldum da olan size ve yine clabnicke oldu :) adam daha once de clabnicke sattigi hesabin sifresini degistirdi.. Yoneticilerin geregini yapmasini bekliyoruz
  • Emre neden msj atip tehdit ediyorsun bunu neden yapiyorsun bak yine ayni seyi yapiyorsun off offf.

Arkadaslar hesap sahibi hesabi nasil geri alir ?
    Bilgisi olna yasin lutfen.

• Arkadaslar ev teli var elimde verim size arayin ailesi ile konusun.

• quote:

Arkadaslar ev teli var elimde verim size arayin ailesi ile konusun.

Bana versene ev telini :) ben bi ailesiyle gorusmek istiyorum. 1 degil 2 degil bu kacinci vukuati forumda, dun erkeksen telefon ver dedim korktu vermedi. Bari ailesiyle gorusiyim, benle konuscak biri vardir elbet o evde..
  • Birader dikkatli olun forumdada artık düzgün alışveriş yapmak çok zor.Kime güveneceğini şaşırıyor insan geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.